RZESZÓW – spotkania regionalne
Pasiu, zakładasz tą turbine?
https://www.youtube.com/watch?v=V1hEQbGRJ_Q
https://www.youtube.com/watch?v=V1hEQbGRJ_Q
- Od: 2 mar 2011, 22:06
- Auto: Xedos 6 V6 98 r.
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
Siema Panowie i Panie (jak jakieś tu zaglądają
), znacie jakiś bardzo dobry warsztat lakierniczy co robi z gwarancją oraz bezgotówkowo, czy oddawać do ASO jakiegoś? Będę potrzebował zderzak z przodu albo pomalować, albo wymienić. Wjechał we mnie Pan na parkingu dziś...
- Od: 8 mar 2012, 20:50
- Auto: Mazda 3 Kintaro 2.0 150KM LF (BK)
była: 626 2.0 115KM FS (GF)
A jak to jest właśnie jak szkoda idzie z OC sprawcy, to możesz wybrać jaka forma naprawy cię interesuje? Wycena i hajs czy naprawa bezgotówkowa? Jak bezgotówkowa to bym oddawał do ASO u Czacha. Ojciec w BL miał drzwi do lakierowania bo miał przerysowanie i zrobione dobrze, nie widać różnicy.
Chyba, że wycenią Ci dobrze zderzak + lakierowanie, a Ty podjedziesz do zakładu który naprawia / spawa plastiki i prysną Ci pod kolor i jest szansa, że co nie co zostanie w portfelu.
Dobre opinie słyszałem o http://tysnicki.pl/
Chyba, że wycenią Ci dobrze zderzak + lakierowanie, a Ty podjedziesz do zakładu który naprawia / spawa plastiki i prysną Ci pod kolor i jest szansa, że co nie co zostanie w portfelu.
buczos napisał(a):A jak to jest właśnie jak szkoda idzie z OC sprawcy, to możesz wybrać jaka forma naprawy cię interesuje? Wycena i hajs czy naprawa bezgotówkowa? Jak bezgotówkowa to bym oddawał do ASO u Czacha. Ojciec w BL miał drzwi do lakierowania bo miał przerysowanie i zrobione dobrze, nie widać różnicy.
Nie chce mi się szczerze latać za tym, wolę oddać do zakładu gdzie zrobię porządnie z gwarancją, bezgotówkowo. Jak rozmawiałem z facetem na infolinii zgłaszając szkodę (z OC sprawcy) to usilnie proponował gotówkę do ręki/na konto, ale ja wolę to załatwić bezgotówkowo wcześniej może podjadę sobie do jakiegoś zakładu niech mi wycenią porządnie robotę. Jak by się udało, że zostanie kilka stówek w portfelu a będzie wszystko zrobione tiptop to bym na taką opcję przystał – jak nie, to wolę zrobić bezgotówkowo.
Skoro mówisz, że Czach robi ok, to zrobię u niego – a mają własną komorę do malowania, czy wysyłają gdzieś? Ojcu w Skodzie ponad 6 miesięcy już robią maskę, bo co chwile farba odchodzi...
Bo w sumie nie odpowiedziałem na pytanie
Mogę wybrać nawet przy oględzinach z kolesiem z zakładu ubezpieczeń jaka ma być forma zapłaty. Na taki wariant przystałem, bo zobaczę co będzie jak koleś przyjdzie.
kalesoon napisał(a):Skoro mówisz, że Czach robi ok, to zrobię u niego – a mają własną komorę do malowania, czy wysyłają gdzieś?
Ojca BL zrobi dobrze. Ale nie wiem, czy im się udało czy generalni są OK. A czy mają swoją komorę to nie wiem, ale wydaje mi się, że mają bo kiedyś byli w TVN Turbo – Turbo Kamera z akcją jakiejś gnijącej szóstki i generalnie całą blachę + malowanie robili na miejscu w "serwisie"
Po za tym, taki duży dealer powinienem mieć własną lakiernię.
buczos napisał(a):kalesoon napisał(a):Skoro mówisz, że Czach robi ok, to zrobię u niego – a mają własną komorę do malowania, czy wysyłają gdzieś?
Ojca BL zrobi dobrze. Ale nie wiem, czy im się udało czy generalni są OK. A czy mają swoją komorę to nie wiem, ale wydaje mi się, że mają bo kiedyś byli w TVN Turbo – Turbo Kamera z akcją jakiejś gnijącej szóstki i generalnie całą blachę + malowanie robili na miejscu w "serwisie"
Po za tym, taki duży dealer powinienem mieć własną lakiernię.
Skoda (jak się jedzie na Tyczyn) wysyła do jakiegoś "szwagra" do garażu XD.
Ojciec pokochał auto, ale serwis przeklina po nocach

Bierz gótówkę, zostanie conieco na remont silnika. Możesz dostać niezłą kasę a malowanie elementu to max 350zł. Adka spytaj, ma dobrego lakiernika;)
czesc powiedzcie mi gdzie znajde dobrego elektryka i elektronika bo mi qrfa zaplon umiera nie wiedziec czemu
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
- Od: 17 sty 2013, 19:09
- Auto: Mazda 6 GY 1.8 l 120 KM L8-DE Czarny metalik
STAG 300-premium
Wiejski tuning :)
bula6595 napisał(a):esc powiedzcie mi gdzie znajde dobrego elektryka i elektronika bo mi qrfa zaplon umiera nie wiedziec czemu
Nie daleko Ciebie : http://serwisfox.rzeszow.pl/
Zajmują się też diagnozą i naprawą elektryki
jakos wczesniej mnie do siebie nie przekonali
- Od: 17 sty 2013, 19:09
- Auto: Mazda 6 GY 1.8 l 120 KM L8-DE Czarny metalik
STAG 300-premium
Wiejski tuning :)
Panowie przegapiliśmy 
viewtopic.php?f=84&t=176341&view=unread#unread
W grudnia będzie kolejny: Tura IX – Zlotowe zdjęcia Mazdy – od 8 do 12 grudnia 2014 r. startujemy ?
viewtopic.php?f=84&t=176341&view=unread#unread
W grudnia będzie kolejny: Tura IX – Zlotowe zdjęcia Mazdy – od 8 do 12 grudnia 2014 r. startujemy ?
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
No właśnie daliśmy 

Jakby tak most zamkowy był ładnie oświetlony i spadł śnieżek to można by zrobić fajne foto;) Albo pojechać na górę Rocha i tam się ustawić i na tle panoramy Rz zrobić... Albo... Jakieś pomysły?;) Pewka że startujemy – wymaga to tylko dogrania się i umycia aut w jednym terminie ^^ Z tego co pamiętam to chyba Buczos wygrał jeden taki konkursik? 
P.S. A teraz przyznać się, kto umie robić DOBRE zdjęcia? Ja coś tam pstrykam lustrzanką ale amatorsko bardzo. Mamy jakiegoś PRO?
P.S. A teraz przyznać się, kto umie robić DOBRE zdjęcia? Ja coś tam pstrykam lustrzanką ale amatorsko bardzo. Mamy jakiegoś PRO?
Albo poczekać aż Tadek oświetli rynek na święta i wjechać na rynek 
Adventure184 napisał(a):W grudnia będzie kolejny: Tura IX – Zlotowe zdjęcia Mazdy – od 8 do 12 grudnia 2014 r. startujemy ?
Tylko nie wiem czy zdjęcia mają być tylko i wyłącznie ze "Zlotów" tych ogólnopolskich, czy mogą być również ze spotów
Buczos, jako klubowicz, dowiedz się jakie skąd mają być fotki, ja załatwię dobrego fotografa, Daniel załatwi karnet grupowy na myjnie, Adek – modelkę z podbródkiem 
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
Ej, nie głupi pomysł i szansa na wygraną – weźmy nasze kobitki na spota , niech staną przy autach kozacko ubrane do foci konkursowej! 
P.S. Jak ktoś nie ma kobitki to się załatwi jakąś ładną koleżanke
P.S. Jak ktoś nie ma kobitki to się załatwi jakąś ładną koleżanke