xRafalx napisał(a):jeśli ksenon(HID) jest dobrze ustawiony, nie jara po oczach innym użytkownikom drogi to jestem jak najbardziej na TAK
Cieszy mnie to że popierasz takie rozwiązanie.Ja jeżdżę już 3 tyg. i nikt mi z przeciwka nie mrugnął że go rażę.Po montażu zrobiłem jeszcze po 1/4 obrotu na śrubach w lampach żeby obniżyć troszkę strumień światła,bo wydawało mi się że świecą ciut wyżej jak zwykłe H1.Tak jak piszesz pomijając prawo,ja jestem z tego rozwiązania mega zadowolony,bo światła jest dużo więcej.
Dopisano 18 lis 2014, 21:59:W związku,że czasem nie ładnie zapachniało po włączeniu klimy z nawiewów (szczególnie przy deszczowych pogodach,postanowiłem odgrzybić nawiewy domowym sposobem.Środek widoczny na foto kupiłem w sieci sklepów Auchan za całe 16 zł.Jak na razie z efektu jestem zadowolony,w aucie fajnie pachnie,a po włączeniu klimy czuć jeszcze ten środek który stosowałem.Co najważniejsze nie ma nieprzyjemnego zapachu,zobaczymy jak będzie po jakimś okresie czasu,ale mam nadzieję że moje zadowolenie się nie zmieni