krzycho napisał(a):danmazda a dają jeszcze 10 lat gwarancji jak jeszcze 3 lata temu???
10 lat gwarancji na folie i dożywotnią na montaż.
www.mazdaspeed.pl
krzycho napisał(a):danmazda a dają jeszcze 10 lat gwarancji jak jeszcze 3 lata temu???
mad-man napisał(a):które szyby u siebie przyciemniałeś, jaką folią i jakiego rzędu jest to koszt
Jimmx napisał(a):Czy ktoś może polecić dobry warsztat na ŚLĄSKU gdzie przyciemnią mi szyby z tyłu w Mazda 3 BK ... najlepiej w promieniu 20 km od Tychów ? :–)
yomex napisał(a):Jimmx napisał(a):Czy ktoś może polecić dobry warsztat na ŚLĄSKU gdzie przyciemnią mi szyby z tyłu w Mazda 3 BK ... najlepiej w promieniu 20 km od Tychów ? :–)
Miesiąc temu robiłem w Rudzie Śląskiej http://auto-sonar.com/kontakt
450 zł za folię ceramiczną, rano odstawiłem auto o 15 do odbioru.
yomex napisał(a):Mam 95% przyciemnienia na zewnątrz, a od środka ta folia daje przyzwoitą widoczność na zewnątrz (tylko 50 zł różnicy pomiędzy zwykłą folią, a tą ceramiczną). Jestem zadowolony, dobre podejście do klienta, na początku pokazują jakie mają folie, tłumaczą co i jak. Nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystkie pęcherzyki zeszły po kilku dniach.
Jimmx napisał(a):yomex napisał(a):Mam 95% przyciemnienia na zewnątrz, a od środka ta folia daje przyzwoitą widoczność na zewnątrz (tylko 50 zł różnicy pomiędzy zwykłą folią, a tą ceramiczną). Jestem zadowolony, dobre podejście do klienta, na początku pokazują jakie mają folie, tłumaczą co i jak. Nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystkie pęcherzyki zeszły po kilku dniach.
Fajnie. Dzięki za poradę... być może skorzystam.
Rozumiem że ta Twoja folia to 3M ?
[/quote][/quote]yomex napisał(a):Mam 95% przyciemnienia na zewnątrz, a od środka ta folia daje przyzwoitą widoczność na zewnątrz (tylko 50 zł różnicy pomiędzy zwykłą folią, a tą ceramiczną). Jestem zadowolony, dobre podejście do klienta, na początku pokazują jakie mają folie, tłumaczą co i jak. Nie mam żadnych zastrzeżeń, wszystkie pęcherzyki zeszły po kilku dniach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje