Tutaj się witamy
Witam forumowiczów,
dołączyłem dzisiaj do społeczności, a jestem od tygodnia posiadaczem M6 jak moim opisie.
Ogólnie rzecz biorąc jestem laikiem jeśli chodzi o motoryzację, więc ostro zabieram się do czytania forum
pzdr
dołączyłem dzisiaj do społeczności, a jestem od tygodnia posiadaczem M6 jak moim opisie.
Ogólnie rzecz biorąc jestem laikiem jeśli chodzi o motoryzację, więc ostro zabieram się do czytania forum
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
pzdr
-
Piter84
cathykgb napisał(a):Witam
Aero50 napisał(a):To i ja się przywitam
jendker napisał(a):Witam
Majk napisał(a):Witam wszystkich
Piter84 napisał(a):Witam forumowiczów
Miło nam Was powitać w naszych szeregach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam wszystkich klubowiczów, dopiero od niecałych dwóch miesiecy posiadam Madzie 6 ale ten klub bardzo mi się podoba i mam nadzieję że wkrotce spotkamy się na zlocie gdzie dowiem się ciekawych rzeczy na temat mojej Madzi:)
- Od: 17 lis 2014, 17:58
- Auto: mazda 6, 2.0 silnik disel, 2003 r
Witajcie Klubowicze i wielbiciele dalekowschodniej (pożądnej) motoryzacji.
Oto stary nowy ja, choć nick mam zmieniony (wcześniejszy nick – tonsil). Może kilku kolegów pamięta mnie z postów. Ostatni (coś około 4 lat wstecz) dotyczył zawieszenia w Mazdzie 323F BA. Odpisuję – nic złego nie wyszło z podciętych sprężyn zawieszenia
Auto niestety musiałem sprzedać – życie. Ale od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem GF-ki ze 115-konnym FS-em, w jedynym słusznym kolorze, przypadającym dla tego rocznika i wersji nadwozia – szampańskim ;p. Do zobaczenia na drodze. Pozdrowienia dla starych i nowych klubowiczów
Cieszę się, że wróciłem do tak zacnego grona 
Oto stary nowy ja, choć nick mam zmieniony (wcześniejszy nick – tonsil). Może kilku kolegów pamięta mnie z postów. Ostatni (coś około 4 lat wstecz) dotyczył zawieszenia w Mazdzie 323F BA. Odpisuję – nic złego nie wyszło z podciętych sprężyn zawieszenia

-
tomek.tonsil
Witam wszystkich.
Mazdy nie mam, ale może kiedyś.
Macie fajny temat o webasto – potrzebuję trochę informacji na ten temat, więc dołączyłem.
Mazdy nie mam, ale może kiedyś.
Macie fajny temat o webasto – potrzebuję trochę informacji na ten temat, więc dołączyłem.
-
tOmki
Witam wszystkich forumowiczów
Po wielu razach przeglądanie forum postanowiłem się w końcu zarejestrować
. Mam nadzieję że będziemy wspólnie radzić sobie w trudnych przypadkach
jak jedna wielka rodzina 
Po wielu razach przeglądanie forum postanowiłem się w końcu zarejestrować
- Od: 18 lis 2014, 16:54
- Auto: Mazda 6 2008 – 2012 r 1.8 120 KM Hatchback
Adam_92 napisał(a):Witam!
and69 napisał(a):Witam wszystkich
karol_bob napisał(a):Witam wszystkich klubowiczów
tomek.tonsil napisał(a):Witajcie
Majkel_27 napisał(a):Witam wszystkich,
tOmki napisał(a):Witam wszystkich
Piotrek2008 napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów
jaro480 napisał(a):Witam
pitilbn napisał(a):Witam wszystkich

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam wszystkich forumowiczów.
Od dziś jestem szczęsliwym posiadaczem Madzi 6. Silnik 2.0 diesel'a 136 KM, rok 2003, posiada wszystko oprócz navi. Dodatkowo zamontowane webasto. Jako ze jest to moja pierwsza Mazda, prosiłbym o jakieś przydatne wskazówki jak o nią dbać żeby zachowała żywotność jeszcze na długi czas:)
serdecznie pozdrawiam
Od dziś jestem szczęsliwym posiadaczem Madzi 6. Silnik 2.0 diesel'a 136 KM, rok 2003, posiada wszystko oprócz navi. Dodatkowo zamontowane webasto. Jako ze jest to moja pierwsza Mazda, prosiłbym o jakieś przydatne wskazówki jak o nią dbać żeby zachowała żywotność jeszcze na długi czas:)
serdecznie pozdrawiam
-
hansbartek
Witam wszystkich forumowiczów.
Od niedawna jestem posiadaczem Mazdy 323F w wersji Sportive z 2001r.
Pozdrawiam
Od niedawna jestem posiadaczem Mazdy 323F w wersji Sportive z 2001r.
Pozdrawiam
-
mat33usz
Witam wszystkich forumowiczów i miłośników Mazdy.
Żeby nie zanudzać powiem tylko że aktualnie nie posiadam żadnego auta, mój poprzedni samochód trafił na złom gdyż nie było już sensu dokładać do niego jakichkolwiek pieniędzy a było to Renault Megane 1.4
Mam nadzieję że dzięki forum uda mi się znaleźć moją pierwszą M-ke.
Pozdrawiam.
Żeby nie zanudzać powiem tylko że aktualnie nie posiadam żadnego auta, mój poprzedni samochód trafił na złom gdyż nie było już sensu dokładać do niego jakichkolwiek pieniędzy a było to Renault Megane 1.4
Mam nadzieję że dzięki forum uda mi się znaleźć moją pierwszą M-ke.
Pozdrawiam.
-
bostonterrier