Faktycznie, wizualny podgląd działania czujników parkowania jest tylko w SkyPassion, trochę to dziwne...
Dziękuję za miłe słowa

www.mazdaspeed.pl
michal55yh napisał(a):Przejechałem już 5 tysięcy km. Udało mi się już "przedmuchać rurkę"Maksymalną prędkość jaką udało mi się uzyskać to 206km/h. Prędkość przybywała powoli i warunki nie pozwoliły mi na rozwinięcie większej prędkości. Oczywiście wszystko zgodnie z literą prawa na niemieckich autostradach
michal55yh napisał(a):No nie przesadzaj. Wiadomo że im starsze auto tym bardziej oszukuje ale w tym, gdzie ja mam wszystko, tak jak auto zostało homologowane to różnica duża nie będzie, raczej tylko kilku km/h
some1 napisał(a):Podawanie licznikowej prędkości, to jak podawanie długości przyrodzenia z kręgosłupem.
DariusBtm napisał(a):Bardzo ładna trójeczkaStrasznie mi się podoba ta generacja!
mlodyldz napisał(a):some1 napisał(a):Podawanie licznikowej prędkości, to jak podawanie długości przyrodzenia z kręgosłupem.
To niby w takim razie po co jest licznik? To w takim razie na autostradach w Polsce można spokojnie poruszać się z prędkościami wskazanymi przez prędkościomierz ponad 160km/h bo przecież i tak przekłamuje![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości