Mazda5 CR LF 2006 2.0 MZR TOP
Kwestia gustu jednym sie spodoba drugim nie  fabrycznie są owalne przeciwmgielne i nie było czego dopasowac. A płaskie jakoś mi nie pasuja do ogólnej bryły. Moze gdyby wstawić je w kratke ale tak czy siak wywalic przeciwmgielne. Zależało mi rowniez by nie uzyskać choinki tylko w miare dyskretny efekt. I myślę że po części mi się udało bo nie rzucają się w oczy jak się patrzy na przod auta
 fabrycznie są owalne przeciwmgielne i nie było czego dopasowac. A płaskie jakoś mi nie pasuja do ogólnej bryły. Moze gdyby wstawić je w kratke ale tak czy siak wywalic przeciwmgielne. Zależało mi rowniez by nie uzyskać choinki tylko w miare dyskretny efekt. I myślę że po części mi się udało bo nie rzucają się w oczy jak się patrzy na przod auta  ale oczywiscie szanuje twoje zdanie
 ale oczywiscie szanuje twoje zdanie  :) i cieszę się ze temat się podoba.
:) i cieszę się ze temat się podoba.

A mi się podoba z tego względu, że wygląda zbliżenie do fabrycznej instalacji. 
Dlatego podpytam: kupiłeś moduł DRL, wpiąłeś się w instalację i na miejsce przeciwmgłowych dałeś żarówki ledowe. Dobrze rozumiem? Można zapytać ile taka przyjemność kosztuje?
A co do audio.....to jestem znowu pod wrażeniem Ciągle coś nowego wpada, sprzętu po dach!
 Ciągle coś nowego wpada, sprzętu po dach!
Gra coraz lepiej?

Dlatego podpytam: kupiłeś moduł DRL, wpiąłeś się w instalację i na miejsce przeciwmgłowych dałeś żarówki ledowe. Dobrze rozumiem? Można zapytać ile taka przyjemność kosztuje?
A co do audio.....to jestem znowu pod wrażeniem
Gra coraz lepiej?
Teraz nie gra wcale ale ogolnie pnie sie w gore. Ci do świateł to jest okragla lampa led z dodatkowym ringiem jako pozycje. Baza byla oryginalna kratownica/zaslepka. Kolnierz zostal obciety od przeciwmgielnych i z zywicy zrobilem plaska powierzchnie na calosci. Ootem z mdfu pierscien w ktorym siedza swiatla. Umiescilem pod katem i usztywnilem. Nastepnie rajstopa zywica, maty zwywica i tak dk sztywnosci. Potem szpachlowka. Swiatlo jest przesuniete wzgledem oryginalnego otworu o okolo promien w kierunku przysrodka. Kosztorys podam później bo noe pamietam.

Niezły z Ciebie rzemieślnik  Spoko wyszły te DRLe, a audio jestem bardzo ciekaw, ale będzie to chyba najgłośniejszy autobus na forum
 Spoko wyszły te DRLe, a audio jestem bardzo ciekaw, ale będzie to chyba najgłośniejszy autobus na forum 

- 

z kropką nad z

- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
 Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Dalej grają u Ciebie Morele Tempo 6 i dają radę?  

W takim razie jestem zachwycony! Tyle, że u mnie nieporównywalnie gorzej (seryjne zwrotki).
 Tyle, że u mnie nieporównywalnie gorzej (seryjne zwrotki).
A te DRL (szczególnie ringi z pozycjami) są Korzystałeś z jakiegoś allegro-wego modułu DRL?
 Korzystałeś z jakiegoś allegro-wego modułu DRL?

W takim razie jestem zachwycony!
A te DRL (szczególnie ringi z pozycjami) są
 Korzystałeś z jakiegoś allegro-wego modułu DRL?
 Korzystałeś z jakiegoś allegro-wego modułu DRL?Drl to MODEL NSSC HP 510L na alledrogo. Niecale 200zl. Tak nadal graja morele tempo 6. Narazie tego elementu zestawu nie chce zmieniac. Moze kiedys pobawie sie w 3 waya lub pokombinuje z 2 wayem. Na zwrotkach mysle ze duzo gorzej nie masz natomiast duzo daje dobre radio no i wzmak. Ile czesci tyle wrazen  )
)

praca włożona w audio robi wrażenie 

- Od: 27 maja 2014, 08:38
- Auto: Premacy CP
I ja wreszcie wygrzebałem Twój wątek.
Wielki szacunek za wkład i efekty.
Można się wiele nauczyć.

Wielki szacunek za wkład i efekty.
Można się wiele nauczyć.

- 

Maciek

- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
 Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
 BYŁA
 Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Z aktualizacji :
– Amorki KONI seria street ( produkcja pazdziernik) wersja dla mazdy 3 mps.
– wkladka K&N
– wkrotce dojdzie nowy sub tym razem 10" rockford p1s410 seria 1
– do wzmakow wpadna rozdzielacze sinuslive
No i jak będą wszystkie elementy to ruszy się z zabudową, plan jest taki by pomiescic wszystko pod podloga a jest baaardzo ciasno . Pokonbinujemy i zobaczymy jak to wszystko wyjdzie. Pozdro.
. Pokonbinujemy i zobaczymy jak to wszystko wyjdzie. Pozdro.

– Amorki KONI seria street ( produkcja pazdziernik) wersja dla mazdy 3 mps.
– wkladka K&N
– wkrotce dojdzie nowy sub tym razem 10" rockford p1s410 seria 1
– do wzmakow wpadna rozdzielacze sinuslive
No i jak będą wszystkie elementy to ruszy się z zabudową, plan jest taki by pomiescic wszystko pod podloga a jest baaardzo ciasno
Audio będzie robić robotę na pewno! gratuluję wytrwałości! 

- 

& Marta

- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
 MazdaSpeed 3 BK '08
może już czas na update  

jak przy okazji będziesz na spocie muszę z tobą skonsultować moje plany

jak przy okazji będziesz na spocie muszę z tobą skonsultować moje plany
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
		Witam. Po czasie... przez budowę niestety mało czasu na cokolwiek. Niedługo zrobie UP jak tylko wygrzebie zdjęcia i jakoś sensownie to skleję w całość.  Na spota też bedę próbował się wybrać. Może jutro da rade
 Na spota też bedę próbował się wybrać. Może jutro da rade 

Pierwszy raz widze twoją maszyne powiem że to co mwidziałem po zdjeciach to pełna profeska mało takich ludzi z taką starańością, powiem więcej powinieneś zajmować się modyfikacją samochodōw niezły szmal by leciał 

Z CA czy bez

Wszystko tak jak stoi, z tym, że radio to pioneer AVH-X2800BT i wzmacniacz AUDISON SR5 na gwarancji  + koła zimowe i letnie
 + koła zimowe i letnie  Więcej info dam w dziale sprzedaży w piątek jak bd miał drugie auto na 100%
 Więcej info dam w dziale sprzedaży w piątek jak bd miał drugie auto na 100%

Co tam ciekawego zakupileś