rac napisał(a):nie odbieram w 2015 roku
![]()
![]()
ale piszesz że odbierasz w 2015 w styczniu
Sorry, miało byc "nie odbieram w 2014 roku" ... Literówka.
A, i sprawdzałem u siebie, mój sedan jest produkowany w Meksyku

www.mazdaspeed.pl
rac napisał(a):nie odbieram w 2015 roku
![]()
![]()
ale piszesz że odbierasz w 2015 w styczniu
rac napisał(a):A propos jeszcze świateł. Czy w twojej wersji skyenergy są światła ledowe do jazdy dziennej?
swisher napisał(a):Sprzedawca nie omieszkał mi o tym powiedzieć, jak samochod kupowałem ...
swisher napisał(a):Oczywiście miało być nie raczył (człowiek po nocce).
Podobno już jest fala niezadowolonych klientów, którzy dowiedzieli się, że ich samochody nie będą produkowane w Japonii, a w Meksyku. Pewnie będę jedym z pierwszych, którzy będą jeździć meksykańską wersją M3, chętnie wypowiem się po pierwszych kilometrach.
swisher napisał(a):Podobno już jest fala niezadowolonych klientów, którzy dowiedzieli się, że ich samochody nie będą produkowane w Japonii, a w Meksyku. Pewnie będę jedym z pierwszych, którzy będą jeździć meksykańską wersją M3, chętnie wypowiem się po pierwszych kilometrach.
rac napisał(a):swisher napisał(a):Oczywiście miało być nie raczył (człowiek po nocce).
Podobno już jest fala niezadowolonych klientów, którzy dowiedzieli się, że ich samochody nie będą produkowane w Japonii, a w Meksyku. Pewnie będę jedym z pierwszych, którzy będą jeździć meksykańską wersją M3, chętnie wypowiem się po pierwszych kilometrach.
Wg mnie nie poczujesz różnicy. Myślę że te Meksykańskie będą równie dobre jak Japońskie. Wydaje mi się że raczej bardziej działa to psychologicznie na człowieka, niż na utracie jakości produkcji.
rac napisał(a):
Pytanie do tych co brali auto w leasing , lub się orientują, ile dni się czeka na to, żeby zarejestrowanym autem wyjechać z salonu? A konkretnie, jeśli dealer będzie miał auto w salonie w poniedziałek, to czy uda się mi nim wyjechać do piątku?
rac napisał(a):
Pytanie do tych co brali auto w leasing , lub się orientują, ile dni się czeka na to, żeby zarejestrowanym autem wyjechać z salonu? A konkretnie, jeśli dealer będzie miał auto w salonie w poniedziałek, to czy uda się mi nim wyjechać do piątku?
rac napisał(a):. Czy ktoś się parał z leasingiem w tym banku?
enzo_pl napisał(a):Dostałem również informację, że w moim przypadku nie będzie opon za 1zł, ponieważ promocja/rabat 6% dla zakupu flotowego aut nie łączy się z innymi promocjami... :–(
Za opony, dywaniki i alarm dopłaciłem sam, 6% rabatu dostałem na czystą wersję SkyEnergy.
czarmi napisał(a):gdzieś w internecie wyczytałem, że w USA bywają takie modele, ale to chyba nieprawda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości