LUBLIN – spotkania regionalne
DeviS napisał(a):grudzien wchodzi w gre
Jeśli będzie po matkiej boskiej pieniężnej to ja w chętnie. Obym tylko nie pracował.
"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto"
"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"

"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"
- Od: 26 lut 2013, 00:31
- Auto: Xedos 6 2.0 V6 '93
Kto chętny na wycieczkę do Buska w 2-3 tygodniu grudnia ? Od razu informuję, że potem Kraków na chwilę, lub na noc.
- Od: 17 gru 2012, 02:02
- Auto: XC70 Cross Country '01
Xedos 6 '92 KF
To może gokarty pod Olimpem 14 grudnia powiedzmy o 15-ej lub 16-ej
Cozzi Kie mają podzespoły Mazdy jeżeli jest silnik Mazdy to i osprzęt powinien być też Mazdy

Cozzi Kie mają podzespoły Mazdy jeżeli jest silnik Mazdy to i osprzęt powinien być też Mazdy
-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Ja też jestem za 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Też mam nadzieję że frekwencja się poprawi 
-
Benzin im Blut
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Się okaże 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
Dokładnie.
-
Benzin im Blut
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
- Od: 17 gru 2012, 02:02
- Auto: XC70 Cross Country '01
Xedos 6 '92 KF
Witam po długiej nieobecności. Obowiązki zawodowe niestety nie pozwalały na czynne uczestnistwo w życiu grupy... przepraszam. Co sądzicie o zorganizowaniu spotu tutaj http://www.odtj.lublin.pl/? W grupie podobno taniej. Normalnie 100 za godzinę i 150zł z instruktorem... kto by był chętny... ? Czy ktoś wogóle ?
Ścibi85 napisał(a):Witam po długiej nieobecności. Obowiązki zawodowe niestety nie pozwalały na czynne uczestnistwo w życiu grupy... przepraszam. Co sądzicie o zorganizowaniu spotu tutaj http://www.odtj.lublin.pl/? W grupie podobno taniej. Normalnie 100 za godzinę i 150zł z instruktorem... kto by był chętny... ? Czy ktoś wogóle ?
Może to i śmieszne ale moja rodzicielka, która ma od niedawna prawo jazdy była tam i bardzo sobie chwaliła. Jak dla mnie 150 PLN to dużo jak za 1h ale jak się uda coś wynegocjować dla grupy to ja jestem za.
- Od: 12 lis 2014, 13:29
Dwa lata temu byłem na takim zimowym szkoleniu jeszcze na Torze przy Zemborzyckiej- kosztowało to wtedy jakieś 80-100zł za godzinę i uważam że taka cena jest do przyjęcia.
Może warto rozważyć poćwiczenie zbierania zakrętów i wychodzenia z drogowej opresji na torze do tego przeznaczonym. Korzystnie by było gdyby był śnieg bo wtedy dopiero można się przekonać do czego zdolny jest nasz pojazd.
Ciekaw jestem jak będzie z pogodą, bo jeżeli spadłby śnieg to jak najbardziej byłbym za aby pojechać na Grygową i trochę poćwiczyć pod okiem wyspecjalizowanego Instruktora- napewno się to nie jednemu z nas może przydać.
Ścibi znasz tam kogoś żeby pogadać?
Może warto rozważyć poćwiczenie zbierania zakrętów i wychodzenia z drogowej opresji na torze do tego przeznaczonym. Korzystnie by było gdyby był śnieg bo wtedy dopiero można się przekonać do czego zdolny jest nasz pojazd.
Ciekaw jestem jak będzie z pogodą, bo jeżeli spadłby śnieg to jak najbardziej byłbym za aby pojechać na Grygową i trochę poćwiczyć pod okiem wyspecjalizowanego Instruktora- napewno się to nie jednemu z nas może przydać.
-
Benzin im Blut
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Piotr89 napisał(a):Dwa lata temu byłem na takim zimowym szkoleniu jeszcze na Torze przy Zemborzyckiej- kosztowało to wtedy jakieś 80-100zł za godzinę i uważam że taka cena jest do przyjęcia.
Taka cena jest akceptowalna
- Od: 12 lis 2014, 13:29
Nie, niestety nie mam. Ale chciałem się zorientować kto by był chętny aby móc już rozmawiać konkretnie o ewentualnych zniżkach. Popytam jeszcze kolegi który był jak to wygląda, może on coś podpowie. Także fajnie by było gdyby już jakaś lista powstawała 
Ja także byłbym chętny na takie szkolenie. Bardzo dobra sprawa na sprawdzenie swoich umiejętności oraz ewentualne ich poprawienie przez doświadczonego instruktora
Kwestia tylko dogadania terminu