Mazda3 Exclusive BK Y6 2005 "LOW_AIR EMCZY" – SPRZEDAM ! WARTO !
Ciekawie się zapowiada 
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
to stylizacja idealna na zimę, w dobrej zaspie nie będzie widać co to
. Tak na serio to myślę że nie będzie takiej osoby która się nie obejrzy na widok tego auta ale chyba o to tu chodzi 
Trójki nigdy do mnie nie przemawiały ale ta jest śliczna
widziałem ją w tv i mówię szkoda że nie ma gościa na forum a tu po jakimś czasie znalazłem. Mam nadzieje do zobaczenia na jakimś zlocie MS 
Bartosz_Mx6 napisał(a):Trójki nigdy do mnie nie przemawiały ale ta jest ślicznawidziałem ją w tv i mówię szkoda że nie ma gościa na forum a tu po jakimś czasie znalazłem. Mam nadzieje do zobaczenia na jakimś zlocie MS
Gdzie widziałeś w TV ?
dozo napewno w nast roku
chudymud napisał(a):Bartosz_Mx6 napisał(a):Trójki nigdy do mnie nie przemawiały ale ta jest ślicznawidziałem ją w tv i mówię szkoda że nie ma gościa na forum a tu po jakimś czasie znalazłem. Mam nadzieje do zobaczenia na jakimś zlocie MS
Gdzie widziałeś w TV ?
dozo napewno w nast roku
Zabij mnie bo nie pamiętam co to za program był :/
Dłuuuugo mnie nie było!
Wszystko przez martwy sezon jakim jest zima. Auto w garażu odpoczywa od tuningowych zlotów, spotów i wszelakich eventów. Nie znaczy to, że nic się z autem nie dzieje
W tamtym roku jak już wiadomo chciałem zmienić koło. Niestety nawet w tym roku będzie trudno wykonać ten plan z racji tego, że chce mieć pierwszą w Polsce Mazde 3 na powietrzu
(TAK WŁASNIE! )
Z początkiem kwietnia mam termin na zakładanie poduszek
W końcu będzie psyyyt psyyytt – progi zwalniające nie będą mi groźne a auto będzie leżeć progami na ziemi
Stay tuned!
Wszystko przez martwy sezon jakim jest zima. Auto w garażu odpoczywa od tuningowych zlotów, spotów i wszelakich eventów. Nie znaczy to, że nic się z autem nie dzieje

W tamtym roku jak już wiadomo chciałem zmienić koło. Niestety nawet w tym roku będzie trudno wykonać ten plan z racji tego, że chce mieć pierwszą w Polsce Mazde 3 na powietrzu
Z początkiem kwietnia mam termin na zakładanie poduszek

W końcu będzie psyyyt psyyytt – progi zwalniające nie będą mi groźne a auto będzie leżeć progami na ziemi
Stay tuned!