WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Panowie jakimś cudem znalazłem zdjęcia ze spoty grillowo-motoryzacyjnego z nad jeziora Ornowskiego gdzie byliśmy w tymroku. czy wysyłać fotkę także czy kończymy na 1 zgłoszeniu z dziś?
Regeneracja DPF........info PW
benq323 napisał(a):Panowie jakimś cudem znalazłem zdjęcia ze spoty grillowo-motoryzacyjnego z nad jeziora Ornowskiego gdzie byliśmy w tymroku. czy wysyłać fotkę także czy kończymy na 1 zgłoszeniu z dziś?
Poka którą, czy ja tam odpowiednio wyglądam?

sam Wojtek pisał, że w danej grupie każdy może wysłać 1 zdjęcie, więc nie obawiajcie się, że ktoś się przyczepi. To jest nasza specjalność przecież 
ja swoich zdjęc do konkursu nie wstawiam, bo robione noca są tragiczne jakościowo.
ja swoich zdjęc do konkursu nie wstawiam, bo robione noca są tragiczne jakościowo.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Z grillwego – trawa trochę zieleńsza, mazda troche czerwieńsza. Z drugim od Maćka troche "zaszalałem" ale z kiepskiego zdjęcia powstało coś "innego"
Jak się podoba to ślijcie, chyba że jeszcze któreś z tych dzisiejszych jakoś wymodzić?

matthies napisał(a):jakieś kreski Ci wyszły
O to chodziło

Co do grillowego – jest worek ale na tym jest i jezioro i flaga. Ogólnie to szału nie robimy panowie

Pawcio dobrze ogarnął to grillowe. Worek – cóż, dbamy o środowisko 
Ja posłałem już jedno z dziś, szkoda, że Pawcio się 15min wcześniej nie odezwałeś, bo może byś je podrasował, bo ja nie ogarniam
Szału może nie robimy, ale przynajmniej się pokażemy, że jesteśmy! 
Ja posłałem już jedno z dziś, szkoda, że Pawcio się 15min wcześniej nie odezwałeś, bo może byś je podrasował, bo ja nie ogarniam
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
zemoj napisał(a):Pawcio dobrze ogarnął to grillowe. Worek – cóż, dbamy o środowisko
Ja posłałem już jedno z dziś, szkoda, że Pawcio się 15min wcześniej nie odezwałeś, bo może byś je podrasował, bo ja nie ogarniamSzału może nie robimy, ale przynajmniej się pokażemy, że jesteśmy!
Next time podeślij do mnie to podrasuję
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Kto jeszcze nie wie, ruszyła ankieta w konkursie fotograficznym, w którym startują 2 zdjęcia z naszego regionu: http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=124&t=176341
Zachęcam wszystkich do głosowania!
Zachęcam wszystkich do głosowania!
-
z kropką nad z
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
matthies napisał(a):koledzy, w Tyrowie podobno jest jakiś auto szrot. Wie ktoś gdzie dokładnie lub zna nr telefonu? Albo może znacie jeszcze jakieś szroty, ale bliżej iławy niż olsztyna...
W Tyrowie masz komis który przypomina szrot

Witajcie koledzy!
Nie jestem jeszcze posiadaczem mojej Madzi ( mam tylko Monię, ale to inna para kaloszy;) ) ale duchem już czuję się częścią tej społeczności
Szukam i szukam już od kilku miesięcy ale jak na razie bez rezultatu... :/
Sorki za mały offtop, ale...
W tym miejscu chciałbym zwrócić się do Was o pomoc w tym temacie... gdybyście kiedyś przejeżdżali obok jakiegoś komisu i zobaczyli Madzię w rozmiarze 3 to może dalibyście cynka? W Olsztynie objechałem wszystkie komisy i niestety nie znalazłem... no jedna była, jeszcze ciepła z Niemiec... ale akurat nie ta której szukam....
I coś jeszcze ode mnie...
Nie jestem jakimś tam profesjonalistą, ale jeśli będziecie się umawiać na jakieś spotkanie, w jakimś ciekawym otoczeniu i będziecie myśleli o jakichś zdjęciach promujących nasz region na forum, uderzajcie do mnie
Jeśli uda nam się spotkać to zdjęcia ogólne jak najbardziej, a zdjęcia indywidualne gdyby ktoś chciał to kwestia dogadania się 
Pozdrawiam wszystkich,
Radek
Nie jestem jeszcze posiadaczem mojej Madzi ( mam tylko Monię, ale to inna para kaloszy;) ) ale duchem już czuję się częścią tej społeczności
Sorki za mały offtop, ale...
W tym miejscu chciałbym zwrócić się do Was o pomoc w tym temacie... gdybyście kiedyś przejeżdżali obok jakiegoś komisu i zobaczyli Madzię w rozmiarze 3 to może dalibyście cynka? W Olsztynie objechałem wszystkie komisy i niestety nie znalazłem... no jedna była, jeszcze ciepła z Niemiec... ale akurat nie ta której szukam....
I coś jeszcze ode mnie...
Nie jestem jakimś tam profesjonalistą, ale jeśli będziecie się umawiać na jakieś spotkanie, w jakimś ciekawym otoczeniu i będziecie myśleli o jakichś zdjęciach promujących nasz region na forum, uderzajcie do mnie

Pozdrawiam wszystkich,
Radek
Witamy w społeczności i zapraszany na spotkania, nawet jeśli jeszcze poruszasz się inną marką, też przyjmiemy
A co do 3, to której generacji poszukujesz?
A co do 3, to której generacji poszukujesz?
-
z kropką nad z