WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
No ja nieco za daleko 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Dziękuję wszystkim za tak liczne przybycie, jak na spontan i nasz region, to frekwencja elegancka 
Sorry, że ja dziś tak krótko, następnym razem odrobię
pozdro i do następnego mam nadzieję, że niedługo!
Sorry, że ja dziś tak krótko, następnym razem odrobię
pozdro i do następnego mam nadzieję, że niedługo!
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Pokażcie chociaż foty na smaka 

Również dziękuje za spot. Te rozładowanie aku nie było planowane heh ale te postojówki muszą żreć prądu jak po 2h padł (aku 60A)

Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

Uooo to przegapiłem atrakcje...
Kto tam coś fajnego dzisiaj ustrzelił, to zachęcam, aby zgłaszał do konkursu. Z Benkowych fotek ja coś wybiorę i zgłoszę.
Kto tam coś fajnego dzisiaj ustrzelił, to zachęcam, aby zgłaszał do konkursu. Z Benkowych fotek ja coś wybiorę i zgłoszę.
-
z kropką nad z
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
zemoj napisał(a):Kto tam coś fajnego dzisiaj ustrzelił, to zachęcam, aby zgłaszał do konkursu. Z Benkowych fotek ja coś wybiorę i zgłoszę.
zemoj regulamin mówi że "Każdy uczestnik ma prawo do zgłoszenia jednego zdjęcia w danej turze"
Konkurs dotyczy grupy więc nasuwa się pytanko: jedno od grupy, czy jedno od każdego uczestnika z grupy
Wg mnie można wysłać więcej niż jedno zgłoszenie na grupę. Każdy z nas może wystawić 1 zdjęcie. Tak ja to rozumiem 
-
z kropką nad z
zemoj napisał(a):Wg mnie można wysłać więcej niż jedno zgłoszenie na grupę. Każdy z nas może wystawić 1 zdjęcie. Tak ja to rozumiem
No teoretycznie można, ale znając życie pewnie ktoś się przyczepi
Ven napisał(a):zemoj napisał(a):Wg mnie można wysłać więcej niż jedno zgłoszenie na grupę. Każdy z nas może wystawić 1 zdjęcie. Tak ja to rozumiem
No teoretycznie można, ale znając życie pewnie ktoś się przyczepichoć nie łamie to regulaminu konkursu
Startujemy jako grupa więc myśle że najsensowniej żebyście się dogadali razem, wybrali najlepszą fote z dzisiaj i wysłali jedną od grupy

pawcio1017 napisał(a):Startujemy jako grupa więc myśle że najsensowniej żebyście się dogadali razem, wybrali najlepszą fote z dzisiaj i wysłali jedną od grupyW końcu w razie czego wygra też grupa a nie fotograf czy ten co przysłał zdjęcie
Pawcio ale zawsze można zwiększyć swoje szanse
Zaraz zapytam w temacie Konkursu