RADOM – spotkania regionalne
Qrde, tak to fajne, ale jak na konkurs to marne te zdjęcia, nie wysililiśmy się za bardzo, ogólnie dość trudno było nas zorganizować do tych zdjęć, a Kuba jeszcze miał dobre pomysły, tyle, że mało kto go słuchał... Ale przynajmniej jakoś zaistniejemy 
Nikt się specjalnie sesją zdjęciową nie przejął, za bardzo byliśmy zajęci, super atmosfera, do tego niektórzy mieli możliwość posmakowania swojskich wyrobów butelkowanych
. Wszyscy co się zapowiedzieli dali radę przyjechać, jeszcze kilku mogłoby dotrzeć, ale cóż. Dziękuję wszystkim, super spotkanie!
A teraz idę się pobawić z Heleną. Brzydko.

Nikt się specjalnie sesją zdjęciową nie przejął, za bardzo byliśmy zajęci, super atmosfera, do tego niektórzy mieli możliwość posmakowania swojskich wyrobów butelkowanych

A teraz idę się pobawić z Heleną. Brzydko.

Ostatnio edytowano 11 lis 2014, 22:02 przez tadziomaru1, łącznie edytowano 1 raz
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Zdjęcie 12 jest jakie jest i trzeba się cieszyć, że jest, że się nam uda zaistnieć, że coś zaczyna się dziać, że mamy chęci! Może mało oryginalne, ale jest. Jeśli ktoś ma sugestie do innego lepszego ujęcia to proszę szybko podawać. Ja mam jeszcze jedną propozycję, która może być czarnym koniem, taka szachowa zagrywka.... zdjęcia syna Karola na jego aucie 
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Kuba, to zapodaj to zdjęcie, to jeszcze oblukam.
Poczekaj jeszcze, kobieto! A, to nie do Was...

Poczekaj jeszcze, kobieto! A, to nie do Was...
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Gdyby ten zachód słońca i konie były na naszym zdjeciu to może na przedostatnie miejsce mielibyśmy szansę:P Ktoś się zaobowiazuje do wysłania zdjęcia, mój livebox też dziś swiruje a świete krowy w orangutanie mają na to wywalone. Chłopak tygrysa też dobrze pozował do fotek 
PS: Przypominam, że zdjecie należy wysłać w oryginalnym oformacie na konkurs@mazdaspeed.pl nadając nazwę pliku zgodnie z nazwą konta na forum.
PS: Przypominam, że zdjecie należy wysłać w oryginalnym oformacie na konkurs@mazdaspeed.pl nadając nazwę pliku zgodnie z nazwą konta na forum.
-
Moderator "3BK" -Paweł
Panowie, wstawiam zdjęcia z synkami. Sorki, że tak długo, ale nie było mnie w domu. Nadmieniam jednak, iż zdjęcia były robione personalnie dla tatusiów, więc uwieczniony jest na nich jedynie dzieciaczek i "jego"
autko. Ponieważ jednak konkurs zwie się <b>Tura VIII – Mazda i grupa regionalna</b> to sądzę, że jeden samochód to jednak za mało. Gdyby kurna więcej czasu było to coś byśmy wykminili ciekawszego, bo przez najbliższe kilka dni powinienem mieć więcej czasu, ale niestety termin jest nienaruszalny z tego co widzę

Mój głos dzielę na pół pomiędzy zdjęcie z synem Karola (w tle moja M3) i zdjęcie nr 12.
Musze się zwijać spać bo jutro jest drugi raz w tym tygodniu poniedziałek
Jeśli ktoś jeszcze wypowie się w tej kwestii to proszę przeliczyć głosy do 23:30 i wysłać zgłoszenie. Nie róbmy tego później gdyby ewentualnie były jakieś problemy techniczne. I najważniejsze, żeby nie było, że ktoś jutro powie... a bo myślałem, ze ktoś inny wyśle zgłoszenie 
Musze się zwijać spać bo jutro jest drugi raz w tym tygodniu poniedziałek
-
Moderator "3BK" -Paweł
Jestem za zdjeciem z małym Wojtusiem super fotka a dla potwierdzenia mozna dać drugie 12
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
-
tygrys36
wg mnie trzeba wysłać tą 12 bo chłopaki chociaż wyglądają przesympatycznie to może nie spełnić wymagań konkursu
EDIT
doczytałem że kazdy moze zgłosić swoją propozycje wiec ja wysyłam swojego syna, Łukasz swojego a ktoś inny np.Kuba może wysłać 12 co Wy na to
EDIT
doczytałem że kazdy moze zgłosić swoją propozycje wiec ja wysyłam swojego syna, Łukasz swojego a ktoś inny np.Kuba może wysłać 12 co Wy na to
Ja syna też wysłałem zobaczymy co będzie powalimy wsxyskich na łopatki
-
tygrys36
Ma być minimum 4Mpx 2500x1600 chyba Kuby aoarat takie trzaska
-
tygrys36
tak, tylko musiałeś źle pobrać;] oryginalne zdjęcia mają po 12 mega pikseli i około 6mega zajmują. Kliknij na zdjęciu które wstawiłem prawym klawiszem myszki i nie bierz pokaż zdjęcie tylko to pierwsze z góry czyli otwórz odnośnik w nowej karcie. Otworzy Ci się mój photobucket gdzie uploadowałem zdjęcia. Powyżej fotki masz takie kółeczka z łańcuchem, kopertą itd. Wybierz to trzecie żeby pobrać na dysk zdjęcie w oryginalnej jakości i takie wyślij:)
Tylko nie zapomnijcie zmienić nazw plików na swoje nicki.
Dopisano 12 lis 2014 1:05:
Tak w ogóle Panowie (zwracam się do tadziomaru1 i widmo82) to czemu Wasze podpisy pod wypowiedziami się wyświetlają a mój już nie? I gdzie do cholery można to ustawić, bo tam gdzie kiedyś to było teraz nie ma
Dopisano 12 lis 2014 1:07:
I Panowie administratorzy trzeba zmienić godzinę na serwerze, qnapie czy co tam macie, bo jest dopiero 0:07 a nie 1:07

Tylko nie zapomnijcie zmienić nazw plików na swoje nicki.
Dopisano 12 lis 2014 1:05:
Tak w ogóle Panowie (zwracam się do tadziomaru1 i widmo82) to czemu Wasze podpisy pod wypowiedziami się wyświetlają a mój już nie? I gdzie do cholery można to ustawić, bo tam gdzie kiedyś to było teraz nie ma
Dopisano 12 lis 2014 1:07:
I Panowie administratorzy trzeba zmienić godzinę na serwerze, qnapie czy co tam macie, bo jest dopiero 0:07 a nie 1:07
Podglądam konkurencje i łatwo nie będziemy mieli. Nie wiem co Białystok wysłał, ale ciekawy pomysł na fotkę mieli...

-
Moderator "3BK" -Paweł
Panowie ruszyło głosowanie można po 3 głosy więc zaczynamy ja swoje oddałem wiadomo komu.
-
tygrys36