Tutaj się witamy
Witam serdecznie wszystkich klubowiczów. Mam za za dzień, dwa stać sie posiadaczem Mazdy 323f z 1999r. Autko przyjechalo z Niemiec i stoi pod Poznaniem a ja jestem z Walbrzycha. Czy można więc liczyć na pomoc kogoś z Was przy zakupie, lub namiary na porządny serwis i przegląd. (Naczytałem się w Waszym forum samych negatywów o poznanskich serwisach.)
-
Gaudi55
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Gaudi55 napisał(a):Witam serdecznie wszystkich klubowiczów. Mam za za dzień, dwa stać sie posiadaczem Mazdy 323f z 1999r. Autko przyjechalo z Niemiec i stoi pod Poznaniem a ja jestem z Walbrzycha. Czy można więc liczyć na pomoc kogoś z Was przy zakupie, lub namiary na porządny serwis i przegląd. (Naczytałem się w Waszym forum samych negatywów o poznanskich serwisach.)
Witam z Poznania
- Od: 14 kwi 2006, 21:45
- Auto: mazda 323 f BA
Dzieki za zainteresowanie Mazda na którą mama ochote stoi 40 km od Poznania w miejscowości Ryczywół
Znalazłem go na allegro pod adresem http: //moto.allegro.pl/show_item.php?item=100018536
Znalazłem go na allegro pod adresem http: //moto.allegro.pl/show_item.php?item=100018536
-
Gaudi55
Dzien dobry wieczor serdeczne wszystkim
...gratuluje pieknej Mazdy
Bany napisał(a):witam, wszystich
...gratuluje pieknej Mazdy
Witamy
Wszedzie sie mozna pokazac i przyjechac, wiecej info poszło na priv
Diego napisał(a):własnie sie zalogowalem na waszej stronie. jestem chetny za spotkania, bo smutno tak samemu smigac po bezdrozach drog. Dajcie tylko znac kiedy i gdzie (tylko śląsk) a ja tam przyjadę, jeżeli można oczywiście.!
Wszedzie sie mozna pokazac i przyjechac, wiecej info poszło na priv
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
Witam
Jestem Łukasz, a forum "mazdaspeed" znam od jakichs 3-4 lat..tylko nigdy się nie logowałem. Nie logowałem sie bo moja Mazda az do tej pory nie stwarzała żadnych klopotów (poważnych), informacje jakie do tej pory potrzebowałem to moglem znaleźć..dopiero w tym roku po zimie
zaczyna ujawniać swój wiek..heheheh. Ale cóż..bywa..
Pozdrawiam wszystkich.
Jestem Łukasz, a forum "mazdaspeed" znam od jakichs 3-4 lat..tylko nigdy się nie logowałem. Nie logowałem sie bo moja Mazda az do tej pory nie stwarzała żadnych klopotów (poważnych), informacje jakie do tej pory potrzebowałem to moglem znaleźć..dopiero w tym roku po zimie
Pozdrawiam wszystkich.
- Od: 27 kwi 2006, 09:57
- Auto: MAZDA 626 2.0D 1990r
Zgodnie z zaleceniem postanowiłem się grzecznie przywitać z Szanownymi Forumowiczami, co niniejszym czynię :–)
Co prawda Mazdy jeszcze nie posiadam, ale bardzo się o nią staram i wnikliwie studiuję Wasze forum.
A skąd się dowiedziałem o forum? Po prostu wpisałem w googlach Mazda Forum i się znalazło :–)
Pozdrawiam!
Bronek
Co prawda Mazdy jeszcze nie posiadam, ale bardzo się o nią staram i wnikliwie studiuję Wasze forum.
A skąd się dowiedziałem o forum? Po prostu wpisałem w googlach Mazda Forum i się znalazło :–)
Pozdrawiam!
Bronek
-
Bronislavus
Witam wszystkich.
Forum czytam już od jakiegoś czasu i dzięki informacjom zawartym tutaj zdecydowałem się na zakup mojej Mazdy.
Wczoraj przyjechała z Niemiec i od tamtej pory nie mogę się na nią napatrzeć
Pozdrowienia dla szcześliwych i nieszczęśliwych (jeśli tacy istnieją
) mazdowiczów.
Forum czytam już od jakiegoś czasu i dzięki informacjom zawartym tutaj zdecydowałem się na zakup mojej Mazdy.
Wczoraj przyjechała z Niemiec i od tamtej pory nie mogę się na nią napatrzeć
Pozdrowienia dla szcześliwych i nieszczęśliwych (jeśli tacy istnieją
- Od: 3 maja 2006, 22:53
- Auto: Mazda 626 GF 1.8 FP 98r
Witam,
Odwiedzam forum od ponad dwóch tygodni, czyli od kiedy zachorowałam na piękną Mazdę 323C 1.5 w kolorze noble green (granatowy metalik) z 1995 roku. Na forum trafiłam przez wyszukiwarkę (google), a sama Mazda zauroczyła mnie dopiero niedawno, kiedy przy okazji poszukiwań 2-3 letniego Yarisa (hehe), wypatrzyłam ją w komisie. Zmiana decyzji co do modelu auta była błyskawiczna!
Od ponad tygodnia jeździmy nią z moim chłopakiem, mamy za sobą ponad 500 km i jesteśmy zachwyceni. Z zewnątrz i w środku samochód jest w świetnym stanie, jeździ bardzo dynamicznie.
Ponieważ auto ma już 117 tys. przebiegu, a brak pewności, czy poprzedni właściciel zmieniał rozrząd, czeka je niedługo wizyta w serwisie, ale poza tym jest w świetnej kondycji (odpukać!) i mam nadzieję, że będzie cieszyło nas jak najdłużej.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Odwiedzam forum od ponad dwóch tygodni, czyli od kiedy zachorowałam na piękną Mazdę 323C 1.5 w kolorze noble green (granatowy metalik) z 1995 roku. Na forum trafiłam przez wyszukiwarkę (google), a sama Mazda zauroczyła mnie dopiero niedawno, kiedy przy okazji poszukiwań 2-3 letniego Yarisa (hehe), wypatrzyłam ją w komisie. Zmiana decyzji co do modelu auta była błyskawiczna!
Ponieważ auto ma już 117 tys. przebiegu, a brak pewności, czy poprzedni właściciel zmieniał rozrząd, czeka je niedługo wizyta w serwisie, ale poza tym jest w świetnej kondycji (odpukać!) i mam nadzieję, że będzie cieszyło nas jak najdłużej.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
-
Gość