Tutaj się witamy
witam wszystkich forumowiczy, jestem nowym szczęśliwym posiadaczem Mazdy3 z 2008r.
jest to moja pierwsza i na pewno mogę śmiało już napisać, że nie ostatnia Mazda dlatego, że najzwyczajniej na świecie zakochałem się w tym samochodzie.
pozdrawiam.
jest to moja pierwsza i na pewno mogę śmiało już napisać, że nie ostatnia Mazda dlatego, że najzwyczajniej na świecie zakochałem się w tym samochodzie.
pozdrawiam.
-
artur88
Witam, jestem posiadaczem Mazdy 3
bedacej w rodzinnie od 3 lat oraz współwłaścicielem rownież Mazdy 3 od 4miesiecy
Pozdrawiam
-
Mikele16
Witam. jestem Grzegorz z Dębicy. posiadam mazde 3 benzynka 2.0 z niemiec, ale mam z nią problem. pozdrawiam.
wczesniej miałem zasłuzoną 323f ale została zezłomowana.
viewtopic.php?f=466&p=2940891#p2940891
wczesniej miałem zasłuzoną 323f ale została zezłomowana.
viewtopic.php?f=466&p=2940891#p2940891
- Od: 2 lis 2014, 14:13
- Auto: mazda 3 2005r benzyna 2,0
Witam Kolegów
Jest to moje drugie przywitanie w krainie Madzi, pierwsze miało miejsce 2 latka temu, niestety " ktoś"
mnie z foruma wykopał
więc witajcie ponownie
bo teraz się tak łatwo zbyć nie dam 
pzdr
Piotr-Motorowodniak
Jest to moje drugie przywitanie w krainie Madzi, pierwsze miało miejsce 2 latka temu, niestety " ktoś"
pzdr
Piotr-Motorowodniak
- Od: 3 lis 2014, 21:56
- Auto: Mazda 6 2.0 CITD
Mazda 6 GH lift Kombi 2.2 180KM
CX5 KF 2,5L AWD
Witam. Od niedawna jestem posiadaczem Mazdy MPV. Kiedyś skorzystałem z tego forum bo przeprowadzałem naprawę. Myślę ze teraz będę tu częściej zaglądał
. Mam przy niej trochę do zrobienia. Postaram się podzielić w najbliższym czasie wrażeniami z użytkowania. Pozdrawiam. Mariusz.
-
coolmario75
Witam wszystkich miłośników mazdzi kupiłem kilka dni temu madzie i już mam z nią problemy
((. wcześniej miałem madzie 323f z silnikiem 1.8 i przejeździłem nią 1.5 roku bez żadnej awarii
-
tomo93
Witam, Mazdę 3 posiadam od ponad roku, od czasu do czasu podglądałem to forum i zdecydowałem się wreszcie założyć konto. Mój pierwszy post znalazł się wprawdzie już kilka dni temu w dziale tematycznym, ponieważ poszukiwałem szybkiej odpowiedzi, której do dzisiaj nie uzyskałem:P
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Od: 31 paź 2014, 16:53
- Auto: Mazda 3
sedan
1,6 benzyna
2004r.
Cześć wszystkim!!! Z utęsknieniem czekam na swoją ,,Magdalenę" a tym czasem czytam i korzystam z Waszych doświadczeń. Pozdrawiam i do zobaczenia wirtualnie lub realnie.
Witam. Jestem tu nowy i jeżdżę Mazdą 121 trzeci miesiąc. Jest bardzo zaniedbana, więc na pewno będę się udzielał grzebiąc przy maleństwu. 
-
Marcin_in16
Witam wszystkich Klubowiczow!
Jestem tu nowy choc na forum juz wczesniej zagladalem i bardzo sobie go cenie.
Od kilku miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem Madzi 5 i jestem narazie zachwycony.
pozdrawiam wszystkich!
Jestem tu nowy choc na forum juz wczesniej zagladalem i bardzo sobie go cenie.
Od kilku miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem Madzi 5 i jestem narazie zachwycony.
pozdrawiam wszystkich!
- Od: 4 lis 2014, 02:33
- Auto: Mazda 5 Furano
2.0 Benzyna
2010