Siemka, korzystając z okazji chciałem się pochwalić dzisiejszym zakupem Mianowicie kupiłem komplet skóry do Xed'a w kolorze szarym. Dość długo na ten komplet polowałem bo wydaje mi się że jest bardziej unikatowy niż kremowy.
Oto fotki:
Sorka za jakość ale fotele juz w piwnicy a fotki zrobione fonem. Gdzieś za 2 tyg dodam jak wyglądają na samochodzie : )
A myślałem że w mojej poprostu coś śmierdzi ;D Już wiem co ;D !
"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto" "(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział: -Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"
a dziękuje : )) póki co , teraz nie będę nic robił , gdzies w Marcu będzie zamówiony gwint, a na przełomie Kwietnia/Maja autko powinno zmienić swój kolor. Wypadną halogeny, w jedno z miejsc pójdzie zaślepka, natomiast z drugiego zrobie "ZIMNY DOLOT" : )
Widziałem Madziulke przy magazynie Agaty, ładna sztuka pokazał byś się na spociaku to obejrzał bym zawias bo fajnie nisko siedzi. ,a z tego co tu czytałem to sprytnie kombinujesz .
No to pojechałeś, zrobiłeś coś co ja miałem w planach na wiosnę, czyli letnie felgi w orange plus kierunki przednie folią, ja mam dodatkowo już czarny grill i pomarańczowe znaczki: