przez fiacik » 5 lis 2014, 22:28
Szczerze nie polecam tego sprzedawcy. Kiedy szukałem Mazdy to los mnie z tą osobą zetknął (jakieś 4-5 miesięcy temu). Wtedy na stanie miał dwie mazdy – 2.0 w automacie i 1.8 w manualu. W tamtym czasie interesował mnie tylko 1.8 manual więc w rozmowie telefonicznej o tej tylko rozmawiałem. Mazda miała być lekko malowana, bez korozji, niekręcona itp. Na miejscu okazało się, że do sprawdzenia malowanych elementów w ogóle nie musiałem używać miernika lakieru, poza tym wymieniana była przednia szyba i do tego bardzo niechlujnie. Po wstępnych oględzinach nawet nie zastanawialiśmy się nad resztą, Ogólnie auto zrobione na sztukę, byle tylko sprzedać. Po zimie miałbym do roboty wszystkie błotniki – tak były "odpicowane". Mazda stała tam od długiego czasu (tarcze bardzo zardzewiałe a na całym samochodzie dziwne rdzawe plamy (ale to nie była rdza) i ogólnie po wejściu na plac widać było, że większość aut była marnej jakości. Jeśli znasz się na autach podobnie do mnie (czyli słabo) to bez kogoś obeznanego w temacie nawet się tam nie ruszaj.
Osobiście polecam Autotarget z Wrocławia – tam kupiłem swoją furę. Co prawda tania nie była, ale na pewno zgodna z opisem.