Jak narazie nie zamierzam podejmowac się pracy – chociaż mam jeszcze czas i pomyślę do wakacji
Gdzie pracują Mazdowicze?
b2 przecież naprowadziłam już na aktualny temat
Nie przeżywaj
Jak narazie nie zamierzam podejmowac się pracy – chociaż mam jeszcze czas i pomyślę do wakacji
auto jest bogiem prądkość nałogiem jazda to zabawa a tuning to podstawa:)
- Od: 8 kwi 2006, 13:45
- Auto: Mazda 626 coupe :D :P
Cze ,ja w przodkach kopalnianych.
- Od: 1 wrz 2011, 16:50
- Auto: Mazda 323f BA 1997 1.8
Choć na FORUM jestem już jakiś czas, to dopiero dziś przypadkiem "wpadłem" na niniejszy temat. Napiszę więc coś i o sobie, ponieważ do tej pory raczej tego nie czyniłem.
Mam parę zawodów i w kilku firmach pracowałem. Zacznę może od wykształcenia...
Moimi wyuczonymi zawodami są:
– Hutnik Szkła Gospodarczego
– Informatyk – programista (WSHE – Łódź)
Przebieg kariery zawodowej jest na początku podobny:
– Hutnik Szkła Gospodarczego (~1 rok)
– Informatyk – administrator szkolnej sieci (~2 lata)
– Informatyk, handlowiec – serwis, montaż, sprzedaż komputerów (~4 lat)
– Operator wielomaszynowy – programista maszyn CNC (pracuję już półtora roku).
W pewnym sensie jestem na początku łańcucha produkcji samochodów. W dużym niemieckim koncernie (Niemcy, Polska, Chiny) wytwarzam narzędzia do produkcji części np. dla Bosch'a. Są to elementy składowe do wtrysków, pomp wtryskowych, ABS'ów, itd. Funkcjonują w Mercedesach, VW i wielu innych pojazdach na całym Świecie.
Moim hobby jest programowanie i Internet (choć mało mam na to czasu) oraz przemierzanie rowerem różnych niedostępnych zakamarków. Dwa lata temu przejechaliśmy z bratem rowerami (tym od samochodów) 210km za jednym zamachem (z drobnymi postojami na "amciu-papu", itp.)
.
Lubię wyzwania i jestem nastawiony na osiąganie postawionych celów. Moją dewizą jest: "Nie ma rzeczy niemożliwych poza rzeczami niemożliwymi..."
.
Każda praca jest dla mnie wyzwaniem, więc nigdy nie wiem, gdzie mnie los poniesie.
Pozdrawiam
..::GofNet::..
PS. Poza tym moją przypadłością jest przesadna dbałość o szczegóły i wylewność w pisemnych wypowiedziach – co widać...
Mam parę zawodów i w kilku firmach pracowałem. Zacznę może od wykształcenia...
Moimi wyuczonymi zawodami są:
– Hutnik Szkła Gospodarczego
– Informatyk – programista (WSHE – Łódź)
Przebieg kariery zawodowej jest na początku podobny:
– Hutnik Szkła Gospodarczego (~1 rok)
– Informatyk – administrator szkolnej sieci (~2 lata)
– Informatyk, handlowiec – serwis, montaż, sprzedaż komputerów (~4 lat)
– Operator wielomaszynowy – programista maszyn CNC (pracuję już półtora roku).
W pewnym sensie jestem na początku łańcucha produkcji samochodów. W dużym niemieckim koncernie (Niemcy, Polska, Chiny) wytwarzam narzędzia do produkcji części np. dla Bosch'a. Są to elementy składowe do wtrysków, pomp wtryskowych, ABS'ów, itd. Funkcjonują w Mercedesach, VW i wielu innych pojazdach na całym Świecie.
Moim hobby jest programowanie i Internet (choć mało mam na to czasu) oraz przemierzanie rowerem różnych niedostępnych zakamarków. Dwa lata temu przejechaliśmy z bratem rowerami (tym od samochodów) 210km za jednym zamachem (z drobnymi postojami na "amciu-papu", itp.)
Lubię wyzwania i jestem nastawiony na osiąganie postawionych celów. Moją dewizą jest: "Nie ma rzeczy niemożliwych poza rzeczami niemożliwymi..."

Każda praca jest dla mnie wyzwaniem, więc nigdy nie wiem, gdzie mnie los poniesie.
Pozdrawiam
PS. Poza tym moją przypadłością jest przesadna dbałość o szczegóły i wylewność w pisemnych wypowiedziach – co widać...

http://download.mx3.info/mazdaspeed.exe
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
Dziękijacobs242 napisał(a):GofNet napisał(a):dbałość o szczegóły
i za to cie podziwiam.
Jeszcze raz dzięki. Może kiedyś... Zdarza mi się niekiedy jakiś wiersz napisać, ale sporadycznie.Achemenid napisał(a):Dużo piszesz – to fakt, ale Ciebie aż chce się czytać.
Czemu nie zostaniesz pisarzem, autorem?
Twoja forma pisania i treść jest bardzo wciągająca w to, co piszesz.
Co do artykułów, to w Internecie zaczęło się kilka lat tem od obszernych wypowiedzi na nieistniejącym już FORUM Friko.pl. Zazwyczaj o tematyce szeroko pojętej informatyki (hardware, software, Internet, programowanie). Trochę na innych FORACH komputerowych, które przez przypadek znalazłem i rejestrowałem się np. wyłącznie w celu rozbudowanego odpowiedzenia na sprecyzowany tematem problem.
Obecnie najczęściej pisuję na MazdaSpeed, czasami na Elektrodzie.
Życie potoczyło się tak, a nie inaczej... Przez krótki okres pracy zawodowej prowadziłem dwie grupy ludzi "wybitniejszych", przygotowując ich do turniejów informatycznych. Bywało, że prowadziłem w zastępstwach szkolenia z obsługi komputera, oprogramowania...
W firmie moi zwierzchnicy i podwładni mawiają, iż mam duży potencjał przekazu wiedzy i komunikatywność – mogłem zostać nauczycielem...
Może pomyślę o rozwijaniu się w tym kierunku. Jakieś artykuły do prasy internetowej, później dzienników lokalnych... Któż wie, jak los człowieka poniesie...
Najważniejsze, aby ciągle się rozwijać, bo jeżeli się zatrzymasz, to tak, jakbyś się cofała, gdyż inni idą do przodu... Powodzenia!Malutka napisał(a):studiuje agronomie/agrobiznes na SGGW zaocznie, pracuje...hehe na poczcie
Pozdrawiam
http://download.mx3.info/mazdaspeed.exe
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
Witam, wycieraczki szyb samochodowych:)
www.motgum.com
www.motgum.com
Silniczek od mazdy MX-6:):):)
- Od: 18 kwi 2005, 13:08
- Auto: Ford Probe II 2.5 V6 24V
Hmm ja Pracuje w braży motoryzacyjnej to znaczy Dystrybucjia cześci zamochodowych ... A pozatym studjuje na Instytucie inzynieri samochodowej
A tak wogule to ja kocham swojego mxa:)
xeda też kocham 

Ostatnio edytowano 18 maja 2006, 22:03 przez K8, łącznie edytowano 1 raz
"Co cie kufa nie zabije to cie wzmocni ?" Komputer stand alone XMS+ PRS8-DEV-KIT , Kontroler szerokopasmowych sond lambda WBC lambda + BOSCH LSU4, Monitor AFR ,WSKAŻNIK SMOKE EGT. MOTUL 300V POWER RACING 100% SYNTHESE DOUBLE ESTER BASED W 100%. HIGHPOWER N2O Greddy e-menager gtech SMT7 !!!! SWAP MOJEJ MADZI
!!
Diagnostyka EOBD II, Modyfikacjia ECU, CHIP etc Profesjonalna zabudowa bagażnika pod car audio każdego auta . kontakt PW

Diagnostyka EOBD II, Modyfikacjia ECU, CHIP etc Profesjonalna zabudowa bagażnika pod car audio każdego auta . kontakt PW
- Od: 5 maja 2006, 22:15
- Auto: MX-3 JMautotech V6
Ok, to teraz kolej na mnie.
Jak to mówią moi koledzy jestem magistrem kwadrat – budownictwo + ekonomia.
Ostatnimi czasy jakoś tak wyszło, że dorobiłem sobie literki dr z ekonomii
, więc teraz pracuję jako wykładowca w kilku warszawskich uczelniach niosąc kaganek oświaty dla ciemnego luda
.
Jak to mówią moi koledzy jestem magistrem kwadrat – budownictwo + ekonomia.
Ostatnimi czasy jakoś tak wyszło, że dorobiłem sobie literki dr z ekonomii
- Od: 3 mar 2005, 14:58
- Auto: Mazda Xedos 2.0i V6 '97
Pracje jako "Specjalista ds. obslugi klienta w dziedzinie informatyki"
A tak naprade to pracuje w Helpdesku (ludzie dzwonia, albo maile pisza a ja im pomgam rozwiazywac problemy zdalnie przejmujac komputery i "dzialajac" albo wysylajac kogos lokalnie)
a ta malutka Firemka w dla ktorej pracuje to Siemens Sp z o o
aaa i jestem wiecznym studentem, siedze juz rok na absolutorium... jakos nie mam natchniena do pisania pracy
Pzdr,
Daniel
A tak naprade to pracuje w Helpdesku (ludzie dzwonia, albo maile pisza a ja im pomgam rozwiazywac problemy zdalnie przejmujac komputery i "dzialajac" albo wysylajac kogos lokalnie)
a ta malutka Firemka w dla ktorej pracuje to Siemens Sp z o o
aaa i jestem wiecznym studentem, siedze juz rok na absolutorium... jakos nie mam natchniena do pisania pracy
Pzdr,
Daniel
Kiedyś miałem Madzie
niezapomniane przeżycia ^^
- Od: 13 maja 2006, 02:20
- Auto: Nissan Almera 1997r 2,0 GTI
ja wreszczie pracuje legalnie, wiec moge napisac
a do tej pory to rozne ciemne interesy, jakies serwisy komputerowe, montaz car-audio, alarmow, c.z., instalacje elektryczne w domach (akurat mam uprawnienia SEP), jakies budowy, wykonczeniowka... az w koncu osiadlem w jednym serwisie samochodowym jako (teoretycznie) elektronik-elektryk, a praktycznie robie wszystko, od montazu hakow, alarmow, przez diagnozy KTSem, instalacje GAZ (od I do IV gen.) wymiana opon i na co jest popyt
a do tej pory to rozne ciemne interesy, jakies serwisy komputerowe, montaz car-audio, alarmow, c.z., instalacje elektryczne w domach (akurat mam uprawnienia SEP), jakies budowy, wykonczeniowka... az w koncu osiadlem w jednym serwisie samochodowym jako (teoretycznie) elektronik-elektryk, a praktycznie robie wszystko, od montazu hakow, alarmow, przez diagnozy KTSem, instalacje GAZ (od I do IV gen.) wymiana opon i na co jest popyt