+1, niestety na ten moment wyszedł tu typowy wiejski tjuningBartg napisał(a): Dla mnie pasuję jak świni siodło

www.mazdaspeed.pl
+1, niestety na ten moment wyszedł tu typowy wiejski tjuningBartg napisał(a): Dla mnie pasuję jak świni siodło
Socyopatic napisał(a):Bartg napisał(a): a pod maską dwulitrowka i auto stoi jak koza na baloniastych kołach w śmiesznym rozmiarze
PeKa napisał(a):Przejrzałem z ciekawości cały temat. Moim zdaniem nie jest dobrze. Oklejone kloszeMugeny
![]()
I zadziwiła mnie jedna rzecz. W dyskusji o żarówkach podrzucono pomysł na zestaw xenonowy za 200pln. Nie chce Cie kolego absolutnie rozliczać, ale mówisz, że 200PLN to za drogo, a wybierasz felgi za 7600PLN?
PeKa napisał(a):Z takiego rodzaju modami lamp nie zgodze sie nigdy (folia, spray). Zdecydowanie lepiej pozbyc sie sreberka w kloszu, czy to kretem czy tez malowaniem.
Send by Taptalk
leitowdz napisał(a):Koledzy jako że też mam oklejone z tyłu lampy muszę wtrącić swoje 3 grosze. W załączniku wrzucam foto jak u mnie w nocy widać tylne światła, jeżeli tego ktoś nie widzi to może okulary pomogąRozumiem, że wszystko zależy od folii, poza tym ja mam pozycje w klapie, które wydają się bardzo fajnym modem z uwagi właśnie na widoczność
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości