KMBak napisał(a):Co kieruje takimi ludźmi? Oprócz czujników parkowania?
z ciekawości co Ci w tej sytuacji przeszkadza? gość znalazł trochę miejsca i się"wcisnął" i to dosłownie a z przodu miejsca do wyjazdu jak znalazł
www.mazdaspeed.pl
KMBak napisał(a):Co kieruje takimi ludźmi? Oprócz czujników parkowania?
Karko napisał(a):Po prostu już tacy jesteśmy Konrad
KMBak napisał(a):Mnie mój samochód kosztuje za dużo czasu poświęconego na pielęgnację i przede wszystkim pieniędzy
Bejsu napisał(a):spędziłem trochę czasu we Włoszech i na Ibizie, tam kultura jazdy a przede wszystkim parkowania jest praktycznie żadna! Parkowanie na zderzaku to coś normalnego!
Bejsu napisał(a):Na potwierdzenie moich słów zamieszczam zdjęcie, które przedstawia sposób parkowania Hiszpanów!
Bejsu napisał(a):przed momentem miałem podobną sytuację będąc na cmentarzu! Samochody zaparkowane na milimetry
monkahead napisał(a):Karko napisał(a):Po prostu już tacy jesteśmy Konrad
Nie chcę być niemiły ale tak czytam Wasze komentarze i stwierdzam, że musicie mieć bardzo bezproblemowe życie, skoro z "parkowania na żyletkę" zrobiliście dyskusję na forum.
Dużo zdrowia Panowie i spokoju w życiu osobistym!
monkahead napisał(a):Pewnie jak wielu z Nas. Pamietaj że to tylko samochód, za 10 lat się nawet nie obejrzysz na ulicy za BL Kirei
monkahead napisał(a):Bo tam ludzie cieszą się życiem, a samochód to dla nich narzędzie do przemieszczania się z punktu A do punktu B.
DawidR napisał(a):zwłaszcza te zdjęcia w "polu"
DawidR napisał(a):szukam cały czas opon zimowych..i nie mogę
się zdecydować czy kupować na fabryczne 17"
czy kupić felgi stalowe i do tego opony 16"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości