Uwagi do funkcjonowania forum
W sumie to nie wiedziałem, dzięki za info 
Akar.Zaephyr jednak to nazwa konta na tym forum, poza tym kropkę dodałem dla przejrzystości czytania.
Akar Zaephyr to przekręcona przeze mnie (pamięć do kitu) nazwa planety Alkor Zaephyr z utworu Luca Turilli "Rider of the Astral Fire", która przyszła mi do głowy gdy tworzyłem tutaj konto.
Przepraszam za OT
Akar.Zaephyr jednak to nazwa konta na tym forum, poza tym kropkę dodałem dla przejrzystości czytania.
Akar Zaephyr to przekręcona przeze mnie (pamięć do kitu) nazwa planety Alkor Zaephyr z utworu Luca Turilli "Rider of the Astral Fire", która przyszła mi do głowy gdy tworzyłem tutaj konto.
Przepraszam za OT
Tak, jednak gdy próbowałem się zalogować i odzyskać hasło, nie docierał do mnie żaden mail – wywnioskowłem więc że konto musiało zostać w jakiś sposób deaktywowane...
Spróbuję jeszcze raz i dam znać jak poszło.
EDIT: Spróbowałem raz jeszcze, po podaniu loginu Akar.Zaephyr oraz maila akar.zaephyr[usunmnieat]wp[kropa]pl dostaję niniejszą wiadomość:
"Wysłane informacje o e-mailu / nazwie użytkownika nie zostały znalezione."
To samo miałem parę miesięcy temu gdy próbowałem odzyskać hasło.
Czy może to mieć coś wspólnego z faktem że konto powstało jeszcze przed migracją forum na nowy silnik? Wiem też że przekroczyłem liczbę logowań z niepoprawnym hasłem, czy jest możliwe że przez to konto wpada w blokadę póki Administrator nie odblokuje?
Za wszelką pomoc do tej pory serdecznie dziękuję
Spróbuję jeszcze raz i dam znać jak poszło.
EDIT: Spróbowałem raz jeszcze, po podaniu loginu Akar.Zaephyr oraz maila akar.zaephyr[usunmnieat]wp[kropa]pl dostaję niniejszą wiadomość:
"Wysłane informacje o e-mailu / nazwie użytkownika nie zostały znalezione."
To samo miałem parę miesięcy temu gdy próbowałem odzyskać hasło.
Czy może to mieć coś wspólnego z faktem że konto powstało jeszcze przed migracją forum na nowy silnik? Wiem też że przekroczyłem liczbę logowań z niepoprawnym hasłem, czy jest możliwe że przez to konto wpada w blokadę póki Administrator nie odblokuje?
Za wszelką pomoc do tej pory serdecznie dziękuję
Litości ....
Od 2008 roku na forum, moderator i nie zna podstaw?
Jakby mało było 2 razy w roku tematów o niezmienionym czasie forumowym ...
To jak w dziale GG/GY z nadejściem niskich temperatur pojawiają się tematy że coś "huczy z silnika"
Od 2008 roku na forum, moderator i nie zna podstaw?
Jakby mało było 2 razy w roku tematów o niezmienionym czasie forumowym ...
To jak w dziale GG/GY z nadejściem niskich temperatur pojawiają się tematy że coś "huczy z silnika"

Grzyby napisał(a):Litości ....
to nie można już o nic zapytać?
Grzyby napisał(a):pojawiają się tematy
może się nie znam, ale forum chyba od tego jest

Wiesz do czego to służy search.php 
Jak nie, to pomyśl i zastanów się zanim znowu popełnisz podobny komentarz.
Taaa, szczególnie moderator będący na forum od 2008 roku. Teraz zaczyna?
Jak nie, to pomyśl i zastanów się zanim znowu popełnisz podobny komentarz.
rafalmazda6 napisał(a):każdy kiedyś zaczynał
Taaa, szczególnie moderator będący na forum od 2008 roku. Teraz zaczyna?
nie widzę sensu dalej ciągnąć tego tematu bo i tak nie będziesz chciał zrozumieć
poza tym chyba ktoś inny powinien tu pomyśleć czy chce pomóc udzielając odpowiedzi czy podbudować się poprzez ironiczne wypowiadanie się o innych użytkownikach forum i jednocześnie tworzyć OT, bo takie odpowiedzi to nie są odpowiedzi
EOT

Dałoby radę zrobić wyszukiwarkę w prywatnych wiadomościach?
Wystukane przez dzięcioła Tapatalkusa
Wystukane przez dzięcioła Tapatalkusa
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Wydaje mi sie odpowiedni wątek ,a wiec pytam sie jak długo jeszcze będzie wisiała ta czerwona pała pod moim awatarem,bananową 7 dniowa karę odbyłem , taki tu porządek 

Proste są dla szybkich samochodów,zakręty dla szybkich kierowców. CMc.
ostrzeżenie będzie wisiało (jeśli dobrze pamiętam) 90dni, jak się mylę niech mnie ktoś poprawi.

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'