Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
wczoraj mycie + drobny detailing + czyszczenie wnętrza + wyważenie kół zimowych 
Wymienilem wycieraczke z tylu.
Jak tak przegladam, to niektorzy nie maja juz powloki lakierniczej od mycia raz w tygodniu
Nightfall, swietnie to wyglada!
Send by Taptalk
Jak tak przegladam, to niektorzy nie maja juz powloki lakierniczej od mycia raz w tygodniu
Nightfall, swietnie to wyglada!
Send by Taptalk
Założyłem ładniejszy spojler z OEM trzecim światłem stop, polutowałem kabelki do niego, odkurzyłem bagażnik 
- Od: 24 lis 2013, 02:00
- Auto: MX-6 KL-DE
A ja dziś przy swojej maździe zrobiłem
bo nie zdążyłem do WC
A na serio to wstawiłem ledy w górne oświetlenie kabiny

A na serio to wstawiłem ledy w górne oświetlenie kabiny
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Mazd Max napisał(a):A ja dziś przy swojej maździe zrobiłembo nie zdążyłem do WC
![]()
![]()
![]()
Hahaha w moim wypadku wygląda czasem podobnie ;D Jak coś grzebię w garażu cały dzień i nie mam zbytnio czasu/ochoty biegać do domu, to wykorzystuję kanisterek od płynu do spryskiwaczy i w rogu załatwiam "biznes"
U mnie w ostatnim czasie wymienione koła na zimowe, umyte wszystkie szyby od środka i zewnątrz, wysprzątane wnętrze.
Dopisano 29 paź 2014, 14:36:
Mazd Max napisał(a):A ja dziś przy swojej maździe zrobiłembo nie zdążyłem do WC
![]()
![]()
![]()
Hahaha w moim wypadku wygląda czasem podobnie ;D Jak coś grzebię w garażu cały dzień i nie mam zbytnio czasu/ochoty biegać do domu, to wykorzystuję kanisterek od płynu do spryskiwaczy i w rogu załatwiam "biznes"
U mnie w ostatnim czasie wymienione koła na zimowe, umyte wszystkie szyby od środka i zewnątrz, wysprzątane wnętrze.
Koła wymienione w ostatnią sobotę – idealnie przed pierwszymi mrozami. Dzisiaj z rana niestety musiałem drapać szybę ze szronu powstałego po mgle.
-
mazmarek
założyłem emulator maty naciskowej w fotelu pasażera 
zamontowałem "sprytne" kierunkowskazy 
Za 50 zeta odkurzona , wyprana tapicerka na bokach cała umyta , nawoskowana
ale jeszcze na letnich kapciach

ale jeszcze na letnich kapciach
spłukanie kurzu na myjni bezdotykowej 
Przemalowalem swoją czarnule;) następnie woskowanie odkurzanie i takie tam pieszczoty;) PS: Polecam GYEON Q2M WetCoat
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Pucowanie na myjni bezdotykowej
Uzupełnienie oleju i płynu do spryskiwaczy
Uzupełnienie oleju i płynu do spryskiwaczy
- Od: 1 wrz 2014, 09:34
- Auto: Mazda 6 GY 2003
2.0 141KM LF