Witajcie prosił bym bardzo o pomoc, jestem z Wrocławia a znalazłem Mazdę z Częstochowy a mam za daleko żeby pojechać i wrócic z niczym jeżeli była by nie warta, dla tego piszę i proszę o pomoc w oględzinach czy ktoś mógł by podskoczyć i obejrzeć mazdę?
Miala dzwonka w dziób. Ale sprzedawca uczciwie nie zaznaczył ze bezwypadkowa. dziwne wyposazenie, ma tempomat a nie ma klimy auto, przeciwmgielnych trochę po amerykańsku .
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole." Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Maniek dzięki za podpowiedź ale po czym stwierdziłeś że miała dzwona? jak dzwoniłem to gość powiedział że u nieego bita nie była, a co wcześniej było to nie wie powiedział że rdzy nie widać na aucie tylko tyle co odpryski od kamyczków jakieś na masce a nie ma klimy? czy klimatronika nie ma? komputer pokładowy pokazujący spalanie itp ma?
klime ma tylko nie ma klimatronika, ale jak ci nie są potrzebne zbajerowane psujące się gałki od klimatronika to też będziesz zadowolony, ważne tylko aby klima działała.
Ze zapytam skąd wziąłeś opinie ze te gałki się psuja? oba to mechanizmy elektroniczne nie mechaniczne i jest takie samo ryzyko awarii jednej i drugiej. Fakt taki tylko ze 95% ludzi z klimatronikiem jeździ jak z manualem.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole." Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link