PS. Jasiu na początku listopada kupuje i zakładam projektory z logo Mazdy
GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
Maksiu921 napisał(a):Plany się zmieniły także jutro od 9 będę grzebał przy Madzi
No to o tej porze ja odpadam.
Dalej nie wiem czy robimy jakiś spot na weekend bo temat coś ucichl
Dopisano 24 paź 2014, 23:29:
Nie robimy na zakończenie sezonu ogniska bo przecież chęci były
Nightfallówna
jasiu87 napisał(a):rzwiach i musiałbym coś rzeźbi
niestety ostrzeżenia, a po trzecim ban czasowy
takie są przepisy a ja ich muszę przestrzegać...

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
A ja dzisiaj byłem w Barlinku i widziałem się z Crenshaw em, Deejayem a pozniej zawitałem do Maksia 
Nightfallówna
Nightfall napisał(a):a pozniej zawitałem do Maksia
Dzięki za odwiedziny, miło było z kimś pogadać. Zauważyłem iż kolega Żyniec wystawił X6 w działach nasze mazdy, miło byłoby spotkać się na jakiś spocie (1,2 listopad odpada z przyczyn oczywistych, aczkolwiek ja i tak siedzę w garażu – jak zawsze
Maksiu921 napisał(a):Nightfall napisał(a):a pozniej zawitałem do Maksia
Dzięki za odwiedziny, miło było z kimś pogadać. Zauważyłem iż kolega Żyniec wystawił X6 w działach nasze mazdy, miło byłoby spotkać się na jakiś spocie (1,2 listopad odpada z przyczyn oczywistych, aczkolwiek ja i tak siedzę w garażu – jak zawsze) Ale może ustalimy coś dużo szybciej i umówimy się np w Barlinku( lub GW dla mnie to bez róźnicy ) na 8-9 listopada? Tak żeby każdy miał czas!
chwilowo mój potwór (ford sierra) stoi u mechanika i troche jeszcze po stoi, a że trzeba cos robić to szukam problemow gdzie ich nie ma
- Od: 27 paź 2013, 15:51
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 V6 24v 1998rok
maku1 napisał(a):Jeśli dobrze kojarzę kolego to czerwona siera, 2.9 i teraz jeszcze dałeś turbo do niej
![]()
o to to
https://www.youtube.com/watch?v=YBUgQz0 ... rQPDxrXfdg
- Od: 27 paź 2013, 15:51
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 V6 24v 1998rok
a tu dalej OT. PR napisał że jest regulamin i przepisy których należy przestrzegać.
Jakis czas temu miedzy innymi klubowicze , PR, moderatorzy wzięli udział w glosowaniu i swoimi glosami podjęli decyzje ze nie będzie czaterii regionalnych. Jest czateria ogolna i tam piszemy pierdołach
Nawet Poznań gdzie czateria regionalna była najbardziej prężna po zmianie przepisów trzyma sie regulaminu
Jakis czas temu miedzy innymi klubowicze , PR, moderatorzy wzięli udział w glosowaniu i swoimi glosami podjęli decyzje ze nie będzie czaterii regionalnych. Jest czateria ogolna i tam piszemy pierdołach
Nawet Poznań gdzie czateria regionalna była najbardziej prężna po zmianie przepisów trzyma sie regulaminu
mazdastance widzę że obcykany jesteś na forum , mając 28 postów jako początkujący forumowicz , wiesz co się działo wcześniej i dokładnie wiesz w których czateriach było sporo gadania:)
Dodatkowo Twoja niemal błyskawiczna odpowiedz na temat falubazu kilka dni temu też jest zastanawiająca , a pisałeś że jesteś kibicem z Wrocławia. Tak sumiennie przeglądasz każdy wątek regionalny , czy po prostu jesteś starym- nowym forumowiczem?
Dodatkowo Twoja niemal błyskawiczna odpowiedz na temat falubazu kilka dni temu też jest zastanawiająca , a pisałeś że jesteś kibicem z Wrocławia. Tak sumiennie przeglądasz każdy wątek regionalny , czy po prostu jesteś starym- nowym forumowiczem?

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
jak zrezygnowałeś z klubu to po co się tu pchasz z powrotem?

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'