GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
Ja tez mam elektryczny i nie pamietam kiedy jadlem zwykly
i duzo czasu w sobote ( na 99%) , w ogole mam zamiar robić porządki pod maską, także jakby ktoś chciał miejsce do pogrzebania przy aucie, odkurzyć lub umyć ( mam myjkę ciśnieniową) to zapraszam 
Maksiu921 napisał(a):Ja tez mam elektryczny i nie pamietam kiedy jadlem zwyklyi duzo czasu w sobote ( na 99%) , w ogole mam zamiar robić porządki pod maską, także jakby ktoś chciał miejsce do pogrzebania przy aucie, odkurzyć lub umyć ( mam myjkę ciśnieniową) to zapraszam
Trzebabylo wczesniej mowic:P
Maksiu kusząca propozycja.fajnie razem pogrzebać przy autkach. Czy wspólnie pogrilowac. Zobaczymy co będzie w sobotę to cosik możemy planować 
Nightfallówna
Maksiu ja bym wpadł do ciebie pogrzebac jak bys tam kiedys miał czas bo chciałbym zmienic kolor podświetlenia zegarów to się zgadamy:)
Dopisano 22 paź 2014, 00:30:
Ja pewnie będę malował mieszkanie zobaczę jak się wyrobie jutro pogadamy
Mayki jak będziesz zmieniał kolor podświetlenia zegarów to daj znać bo chciałbym zobaczyć jak się to robi no j jaki efekt bedzie
Dzieje się dzieje a rzeczywiście przyjacielu jesteś ostatnimi czasy bardzo zapracowany
maku1 napisał(a):kurcze tu się tyle dzieje a ja cały czas w pracyrzucam ta robote
Dzieje się dzieje a rzeczywiście przyjacielu jesteś ostatnimi czasy bardzo zapracowany
Nightfallówna
może do soboty i ja się obrobię i wpadnę
tylko nie wymyślajcie miejscówek dla terenówek 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Ale leje... aż pracować się nie chce. W Niemczech nie lepiej, dostaliśmy ostrzeżenie pogodowe o silnych wiatrach
w Szwajcarii już śnieg pada.
Panie Panowie zima idzie... trzeba naszym M zimówki zakładać. Ktoś ma dojściem do dobrych używek w dobrym pieniądzu ?
Panie Panowie zima idzie... trzeba naszym M zimówki zakładać. Ktoś ma dojściem do dobrych używek w dobrym pieniądzu ?
maku1 napisał(a):kurcze tu się tyle dzieje a ja cały czas w pracyrzucam ta robote
Wpadaj na spota dzisiaj!
MAYKI napisał(a):Maksiu ja bym wpadł do ciebie pogrzebac jak bys tam kiedys miał czas bo chciałbym zmienic kolor podświetlenia zegarów to się zgadamy:)
też mnie ta kwestia ciekawi, szczególnie że chciałem na biało a mam zielone
Maksiu921 napisał(a):Pod sam dom mam asfaft wylany
to gdzie Ty mieszkasz, że tak wygodnie masz?
Dopisano 22 paź 2014, 09:26:
A jeszcze jedno, ma ktoś ochotę na jakieś LEDy? bo u mnie dyskoteka w postojówkach jest i rejestracji będę zamawiać nowe i wymieniać, może ktoś chce się dołączyć do zamówienia?
maku1 napisał(a):kurcze tu się tyle dzieje a ja cały czas w pracy
Ja ostatnio codziennie zapierniczam od godz. 7 do 21 (to nawet nie ruskie 8gdz. czyli od godz.8 do 8 )
jasiu87 napisał(a):Panie Panowie zima idzie... trzeba naszym M zimówki zakładać. Ktoś ma dojściem do dobrych używek w dobrym pieniądzu ?
No jak zrobi się praktycznie poniżej 7st. C to trzeba będzie już zmieniać na zimowe...
Wpisz sobie na tablicy (olx pl ) opony, to tam z GW macie w Baczynie i Wysokiej tanie opony....
Zimówki to muszą być w miarę świeżę żeby miały zachowane swoje właściwości taki max. to chyba 4 lata....
johnny_ napisał(a):A jeszcze jedno, ma ktoś ochotę na jakieś LEDy?
Tak, ale jeszcze nie wiem jakie
Panowie ma któryś z was opalarkę ? Jak znajdę czas w następnym tygodniu to będę musiał mojej madzi coś przypalić...