Witam
Posiadam piękną Mazde 323F 72 KW BJ 1.6 benzyna + gaz 2002r. roku. Ostatnio wpadłem na pomysł aby wymienić jej silnik. Zwracam się do Was z prośbą, abyście wyrazili co mogę do niej wrzucić zamiast obecnego. Nie ukrywam, że chciałbym coś znacznie mocniejszego. Jeśli chodzi o kwestie finansową to nie będzie z tym większych problemów.
Jaki silnik będzie do tego modelu dobry? Który będzie mocny i nie będzie sprawiał większych problemów w eksploatacji. Co trzeba będzie jeszcze zmienić prócz tego silnika?
Jestem nowy na pokładzie i nie mam większej wiedzy, a więc auto na pewno oddam specjaliście, ale zanim to zrobię chcę wiedzieć jaki silnik będzie najlepszy. Po prostu co mam kupić.
Z góry dziękuję za Waszą pomoc.
Mazda 323F BJ Wymiana silnika.
Strona 1 z 1
Heheheh pytanie nie brzmi co będzie można zamontować żeby było dobre i mocne, pytanie brzmi ile możesz na to wyłożyć $$ 

Tak jak pisałem wcześniej. Pieniądze nie mają tu większego znaczenia, ale z drugiej strony nie rozpędzajmy się. Czekam na odpowiedzi.
-
Sylwku
Strona 1 z 1