Jeśli chodzi o następnego spota to myślę ze dam rade i we wtorek i w środę zobaczę jak tam mi z tym mieszkaniem wyjdzie. Juz nie mogę się doczekać kiedy zobaczę Twoją 6 Nightfall ciekawe co tam wymodziłeś
GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
Dzięki chłopaki za spotkanie było fajnie jak zawsze. Fajnie Jasiu że nas zaszczyciłeś swoją ładna M3 naprawdę fajna furka
Jeśli chodzi o następnego spota to myślę ze dam rade i we wtorek i w środę zobaczę jak tam mi z tym mieszkaniem wyjdzie. Juz nie mogę się doczekać kiedy zobaczę Twoją 6 Nightfall ciekawe co tam wymodziłeś
Dziś dołączył do nas nie spodziewanie Maniuś oto fotki ze spota:
fajnie, że wam wyszło, mam nadzieję, że na następnego dam rady przyjechać 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
zależy o które dokładnie Ci naklejki chodzi, niektóre trzeba samemu kupić w klubowym sklepiku, a niektóre były dostępne u PR'ów, ale z niewiadomych przyczyn nie mamy ich 
powiedz które Cię interesują to zobaczymy co się da zrobić

-
Keeper of the Art
200SX SR20DET 89'
Crenshaw napisał(a):zależy o które dokładnie Ci naklejki chodzi, niektóre trzeba samemu kupić w klubowym sklepiku, a niektóre były dostępne u PR'ów, ale z niewiadomych przyczyn nie mamy ich
Coś takiego jak "Klub Mazdaspeed grupa Lubuska"
jasiu87 napisał(a):Crenshaw napisał(a):zależy o które dokładnie Ci naklejki chodzi, niektóre trzeba samemu kupić w klubowym sklepiku, a niektóre były dostępne u PR'ów, ale z niewiadomych przyczyn nie mamy ich
Coś takiego jak "Klub Mazdaspeed grupa Lubuska"
Te naklejki miał Pyton, z tego co pamiętam. Lecz widzę, że już usunął konto na forum, ale jak coś to mogę się z nim z kontaktować i się spytać czy ma jeszcze.
MAYKI napisał(a):Kali jak byś to połapał to ja bym się pisał na jedną naklejkę a może nawet dwie
Ok, z kontaktuje się z nim jutro i się dowiem, jak coś będę wiedział to dam znać
I wychodzę z propozycją, może tak znów Panowie bilard u mnie?
jasiu87 napisał(a):Mnie dalej nurtuje sprawa naklejek klubowych... To się robi we własnym zakresie czy trzeba do admina pisać w tej sprawie?
Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4
a widzisz jakbys troszke wczesniej sie pokazal to bys sie załapał na zamówienie klubowe bo robiliśmy z chłopakami.
Co do spota myślę, że mógłby być wtorek 18 castorama lub tesco Górczyńska, A Tobie Maksiu pasuje prawie codziennie widzę
Kali_Yo ; D napisał(a):Te naklejki miał Pyton, z tego co pamiętam.
Pyton już tych naklejek nie ma, ostatnie dał nam na zlocie w Czaplinku. Zarząd miał takie naklejki drukować jakieś pół roku temu, ale temat się urwał i teraz już nikt się tym nie zajmuje, więc na tą chwilę takich naklejek nie będzie, są jedynie "klub mazdaspeed" bez dopisku grupa i te są dostępne w sklepiku.

-
Keeper of the Art
200SX SR20DET 89'
Crenshaw napisał(a):Kali_Yo ; D napisał(a):Te naklejki miał Pyton, z tego co pamiętam.
Pyton już tych naklejek nie ma, ostatnie dał nam na zlocie w Czaplinku. Zarząd miał takie naklejki drukować jakieś pół roku temu, ale temat się urwał i teraz już nikt się tym nie zajmuje, więc na tą chwilę takich naklejek nie będzie, są jedynie "klub mazdaspeed" bez dopisku grupa i te są dostępne w sklepiku.
To może sami sobie wydrukujmy . Tylko niech wzór podeślę. Ps. Spać nie możesz?
Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4
niestety nie możemy sami wydrukować bez zgody zarządu, chodzi o prawa autorskie, ale mogę porozmawiać z Pawłem, Ravo i Wojtkiem. Jeśli znajdzie się kilka osób chętnych na te naklejki, to myślę, że powinno się udać.
ja już wstałem do pracy
zawsze przed pracą wchodzę zajrzeć na forum 
ja już wstałem do pracy

-
Keeper of the Art
200SX SR20DET 89'
I ja się piszę na dwie