WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Na weekend chyba uda mi się zjechać do Ostródy. Jak by byli chętni to w sobote wieczorem może znalazłbym chwile na parkingowe pogaduchy ale raczej tylko Ostróda
Chyba, że Matthies będziesz miał czas i chęci to moge przystanek zrobić w NIL po drodze.
Edit:
A MOŻE SOBOTA WIECZÓR JAKIŚ KLUBOWY BILARD/KRĘGLE/IMPREZA W OSTRÓDZIE? (jak byście zabrali jeszcze ze sobą kierowniczki to może i po browarku jakimś by się dało uraczyć w miłym towarzystwie
)

Edit:
A MOŻE SOBOTA WIECZÓR JAKIŚ KLUBOWY BILARD/KRĘGLE/IMPREZA W OSTRÓDZIE? (jak byście zabrali jeszcze ze sobą kierowniczki to może i po browarku jakimś by się dało uraczyć w miłym towarzystwie

ja niestety ale na sobotę wieczór jestem umówiony na kino i wódkę :/ od rana zamierzam wymieniać odbłyśniki w ksenonach, nie wiem ile mi się zejdzie ale pisz do mnie Pawle jak będziesz przez Iławę leciał, to może będę osiągalny.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Do wieczora? Jak by ktoś jednak był jutro chętny na kręgle/bilard to pisać, my się raczej z Pauliną i tak wybierzemy 

zemoj napisał(a):Ja pracuję jutro nie wiem do której...
Z tego co sie orientuje to Grześki pewnie też do 18 albo 20 w robocie jeśli już uda im się wyrwać także tak czy siak mówimy o późnych godzinach spotkania. Jak byście jednak dali rade to dzwońcie

Ja niestety nie mam kierowcy, więc wieczorna impreza w NOS nie dla mnie, bo jak mam jechać i nie pić, to wolę pić i nie jeździć
Szkoda, że na grilla już trochę za zimno...
Ja ewentualnie w niedzielę bardziej dostępny, bardzo chętnie bym się wybrał na karting.
Ja ewentualnie w niedzielę bardziej dostępny, bardzo chętnie bym się wybrał na karting.
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
ja na weselu będę się bawił
odpadam
Odnośnie naszej ostatniej dyskusji, wrzucam, co następuje 
11.11.2014r. godz. 11:00 Nowogród – spotkanie regionów klubowych
Jest to dzień wolny, miejsce spotkania w połowie drogi między Białymstokiem, a Olsztynem, bardzo dobra lokalizacja, nad rzeką, w okolicy piękny Skansen Kurpiowski, fantastyczny Hotel Zbyszko z jeszcze lepszą kuchnią, więc wspólny obiadek wskazany w miłej atmosferze. Uważam, że będzie to kompromis dla wszystkich poważnie zainteresowanych takim spotkaniem. Miejsce spotkania to najmniejszy problem: albo parking przy moście, albo już pod samym Hotelem Zbyszko, lub w pobliżu Skansenu, miejsca na pewno nie zabraknie.
Identyczny temat wrzucę również do innych regionów, bo byli prawdopodobnie chętni na takie spotkanko.
Poniżej lista chętnych:
1. makmarc
11.11.2014r. godz. 11:00 Nowogród – spotkanie regionów klubowych
Jest to dzień wolny, miejsce spotkania w połowie drogi między Białymstokiem, a Olsztynem, bardzo dobra lokalizacja, nad rzeką, w okolicy piękny Skansen Kurpiowski, fantastyczny Hotel Zbyszko z jeszcze lepszą kuchnią, więc wspólny obiadek wskazany w miłej atmosferze. Uważam, że będzie to kompromis dla wszystkich poważnie zainteresowanych takim spotkaniem. Miejsce spotkania to najmniejszy problem: albo parking przy moście, albo już pod samym Hotelem Zbyszko, lub w pobliżu Skansenu, miejsca na pewno nie zabraknie.
Identyczny temat wrzucę również do innych regionów, bo byli prawdopodobnie chętni na takie spotkanko.
Poniżej lista chętnych:
1. makmarc
-
makmarc
Fajna sprawa poznać nowe twarze
pogadać, wspólna szamka też na wielki plus
jakaś sesyjka zapewne wpadnie. Ogółem konkret sprawa. Bujnąć się jako ekipa WiM gdzieś dalej jak np. Olsztyn byłoby sensowne. Jeśli chodzi o mnie na początku listopada bym wiedział na czym stoję, czy dałbym radę.

Marwol, dzięki za spotkanie i dotrzymanie towarzystwa. Jakby ktoś coś jutro to też jestem od 10 rano :–)
-
makmarc