Fakt że nie szedł pełną mocą z powodu filtra paliwa ale jestem tym tak zszokowany że jak moja wyjedzię to spróbuję sprowokować Piotra do startu z kreski..;D
Powiem tak, z tego co mówił kierownik Piotr to ta 626 zdziwiła już nie jedno auto
www.mazdaspeed.pl

sprawuje się całkiem dobrze. Cieszę się że jesteś z niej zadowolony. Sobie też trochę przysłodzę bo wszystko to świadczy, że dobrze o nią dbałem
.
) ponadto wyleciał kat- przez co auto jakby ładniej śpiewa

Piotr89 napisał(a):Eklerku chyba masz tam duży plac w Łodzi żeby magazynować te wszystkie Mazdy
Tą, co przytargaliśmy to dla nowego "członka" klubu wciągniętego przeze mnie, który się zakochał w MX-6, ale mu przeszło jak się przejechał moją 626, tak oto wczoraj kupił swoją własną. Pewnie na dniach i temat się pojawi 
Piotr89 napisał(a):Eklerku chyba masz tam duży plac w Łodzi żeby magazynować te wszystkie Mazdy
Tą, co przytargaliśmy to dla nowego "członka" klubu wciągniętego przeze mnie, który się zakochał w MX-6, ale mu przeszło jak się przejechał moją 626, tak oto wczoraj kupił swoją własną. Pewnie na dniach i temat się pojawi 

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość