Można zostać dłużej bez problemu, tylko trzeba się zadeklarować w ciągu tygodnia kto jak by chciał i będziemy rozmawiać. Mamy pokoje 8 do 12 klepniete. Zmiesci się tam 14 osób.
w tytule przelewu wpiszcie cokolwiek chcecie 50 złociszy od osoby za nocleg, czyli 200 zł od człowieka za 4 noclegi. Można przelewać po kawałku, w ratach, w całości – jak tam komu pasuje, byle siano dotarło do mnie do grudnia, dziękuję za uwagę
to konto do którego nie ma karty jest, także bezpiecznie i można tylko 1 przelew miesięcznie zrobić, więc zanim tam odpowiednio dużo nazbieram to już wrócę z Berlina
cool ! sylwester niestety żeby nie wyjść na to tylko powiem, że kobita w tym roku chce gdzieś indziej umówiła się już sporo wcześniej z jakimiś znajomymi z pracy na wspólnego sylwestra na co nie zdążyłem zareagować i zostało przyklepane mam tylko nadzieję, że nie spędzę całego słuchając na zmianę plotek o ich dziale albo ich dzieciach jak to zwykle ma miejsce
może na wszelki wypadek nie będę pił, to może w razie czego podskoczę do Was jak nie będzie za daleko na kilka minut się przywitać i nawalić