Klubowy Sylwester
brii napisał(a):Ja to bym serio zaczął 26
ja tez..
Jak nie wszyscy chcą uderzać od 26-ego to można by jakiegoś bifora uskutecznić 
Kila złotych za noclegi zostanie w kieszeni a wszyscy uderzymy na bazę w Masłońskich razem w tym samym terminie

Kila złotych za noclegi zostanie w kieszeni a wszyscy uderzymy na bazę w Masłońskich razem w tym samym terminie
Xenocyd napisał(a):Bimbak napisał(a):mojej cnoty
czego kurde?!
Przecież Ty przechodzony już jesteś po tych wszystkich sylwestrach
męska cnota się odradza, przez co nie jest jednorazowa, bo jest w głowie
No poszło 
Mamy 11 osób, jakby się ktoś jeszcze znalazł chętny to dla bezpieczeństwa ustaliliśmy limit na 14, żeby Pan Mirek mógł sobie kogoś jeszcze przyjąć jak znajdą się chętni.
Chwilowo ugadane 4 noclegi (29.12 – 02.01), bo opcji hardcore w pełnym gronie jakoś nie widzę.
Jak to bywa, coś się da jeszcze zawsze przesunąć, ugadać itd.
Dzisiaj jeszcze jestem umówiony na rozmowę wieczorem i zostaniemy wpisani w kalendarzyk
Mamy 11 osób, jakby się ktoś jeszcze znalazł chętny to dla bezpieczeństwa ustaliliśmy limit na 14, żeby Pan Mirek mógł sobie kogoś jeszcze przyjąć jak znajdą się chętni.
Chwilowo ugadane 4 noclegi (29.12 – 02.01), bo opcji hardcore w pełnym gronie jakoś nie widzę.
Jak to bywa, coś się da jeszcze zawsze przesunąć, ugadać itd.
Dzisiaj jeszcze jestem umówiony na rozmowę wieczorem i zostaniemy wpisani w kalendarzyk