Mazda6 GY LF-DE '06 H&R Aero by MAYKI
akurat pod maską robię tak samo 

darocz napisał(a):ja też należę do tego klubu myjących i woskujących...ja jeszcze obowiązkowo robię zdjęcie do albumu
To chyba każdy na tym forum tak już ma

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Ja oczywiście też robię to wszystko
co prawda Plak jest tutaj tylko słowem zastępczym, bo nienawidzę tego diabelstwa, ale używam też czernidła do nadkoli, bo tam też musi być błysk
a przyznać się, czy ktoś z Was wozi w aucie kapcie szpitalne dla pasażerów? 

-
makmarc
makmarc napisał(a):a przyznać się, czy ktoś z Was wozi w aucie kapcie szpitalne dla pasażerów?
Nie wożę, ale jak ktoś mi syfu na niesie to się wkurzam i mówię że następnym razem dostaną kapcie szpitalne
-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
makmarc napisał(a):używam też czernidła do nadkoli
Panie, ale to przecież kurzy się bardziej, a po przejechaniu po mokrej drodze (np. po deszczu albo w trakcie) i tak jest wszystko u&%$#@&, więc to chyba mija się z celem
rafalmazda6 napisał(a):makmarc napisał(a):używam też czernidła do nadkoli
Panie, ale to przecież kurzy się bardziej, a po przejechaniu po mokrej drodze (np. po deszczu albo w trakcie) i tak jest wszystko u&%$#@&, więc to chyba mija się z celem
Zależy, czego używasz
-
makmarc
to też prawda, ale chyba do wszystkich tych środków bardziej klei się kurz niż jakby ich nie było
dobra, trzeba skończyć to OT 
Dobra tak jak obiecywałem wkleję małą fotorelacje z montażu sportowego tłumika mugen z silencerem
Od razu mówię że miały być 2 ale ktoś mi powiedział że będzie wiocha i tu się was poradzę , zobaczcie sami
Od razu mówię że miały być 2 ale ktoś mi powiedział że będzie wiocha i tu się was poradzę , zobaczcie sami
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
MAYKI napisał(a):miały być 2 ale ktoś mi powiedział że będzie wiocha
o gustach się nie dyskutuje, więc rób jak uważasz i tak żeby Tobie się podobało
Powiem tak , to Twoje auto i Tobie ma się podobać, natomiast moje zdanie jest takie że:
Jeśli auto zostanie seryjne, to ten tłumik do rodzinnego kombi nie pasuje .Rozumiem że chciałbyś bardziej rasowy dźwięk uzyskać , w takim przypadku ja poszedłbym w dobry dolot i dzwięk byłby rasowy i przynajmniej nie męczył ucha w jakiejś dłuższej trasie.
Jeśli auto zostanie seryjne, to ten tłumik do rodzinnego kombi nie pasuje .Rozumiem że chciałbyś bardziej rasowy dźwięk uzyskać , w takim przypadku ja poszedłbym w dobry dolot i dzwięk byłby rasowy i przynajmniej nie męczył ucha w jakiejś dłuższej trasie.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Na zdjęciach może się wydawać że schodzi w dół ale jest prosty i jak wyjmę silencer brzmi ładnie basowo tak mruczy z silencerem jest prawie nie słyszalny , bo jest jeszcze tłumik środkowy i drugi końcowy który trochę to wszystko wycisza. I albo założę dwa mugeny albo wytnę w cholerę ten drugi seryjny i będzie tylko jeden mugen. Mi tam się podoba chodź może faktycznie z tym zderzakiem nie wygląda jeszcze tak jak powinien ale moim zdaniem mimo że to rodzinne auto wygląda fajnie , w końcu nie jedno kombi tuningowali. Wszystko się ładnie skomponuje jak będzie odpowiedni zderzak dobra fela i lekka gleba a o dolocie też myślę
Tylko nie wiem czy ten drugi zakładać mam dylemat...

Tylko nie wiem czy ten drugi zakładać mam dylemat...
Właśnie, gusta są różne, mi także nie pasi
1 mugen i 1 standardowy to słabo trochę...
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
" i przynajmniej nie męczył ucha w jakiejś dłuższej trasie."
Jak narazie bez silencera jest dobry dźwięk nawet na trase nie jest męczący.
Spoko Maksiu ja moge nawet teraz na kłodawe skoczyc
Dopisano 6 paź 2014, 19:42:
No jak bym sie zdecydował na jeden mugen to ten standardowy bym wyciął i była by jedna rura bez rozgałęzienia
Dopisano 6 paź 2014, 19:42:
xRafalx napisał(a):Właśnie, gusta są różne, mi także nie pasi1 mugen i 1 standardowy to słabo trochę...
No jak bym sie zdecydował na jeden mugen to ten standardowy bym wyciął i była by jedna rura bez rozgałęzienia
MAYKI napisał(a):" i przynajmniej nie męczył ucha w jakiejś dłuższej trasie."
Dopisano 6 paź 2014, 19:42:xRafalx napisał(a):Właśnie, gusta są różne, mi także nie pasi1 mugen i 1 standardowy to słabo trochę...
jednak wydaję mi się, że zamulisz autko trochę ta operacją.
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08