SZCZECIN – spotkania regionalne
na którą godzinę? bo w czwartek robotę później kończę
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Moze o 19 pod lastadia ?
Ja, tylko się troszkę spóźnie
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Witam.
widzę że Radziowi się życie zaczęło. nie wiem.. gratulować potomka?
no ja już dłużej w tym siedzę, aż dziw że jeszcze mam tabliczkę, nie nadążam za choćby śledzeniem wszystkich zdarzeń w klubie, nie mówiąc o uczestnictwie w jego życiu. ale jak coś chętnie się spotkam, Rafał, Heniu macie numer dzwońcie bo ja nawet na forum nie mam czasu, aczkolwiek na spontaniczne spotkanie po prostu może uda się wyrwać.
pozdro Panowie
widzę że Radziowi się życie zaczęło. nie wiem.. gratulować potomka?
no ja już dłużej w tym siedzę, aż dziw że jeszcze mam tabliczkę, nie nadążam za choćby śledzeniem wszystkich zdarzeń w klubie, nie mówiąc o uczestnictwie w jego życiu. ale jak coś chętnie się spotkam, Rafał, Heniu macie numer dzwońcie bo ja nawet na forum nie mam czasu, aczkolwiek na spontaniczne spotkanie po prostu może uda się wyrwać.
pozdro Panowie
Do potomka mam nadzieje, ze jeszcze daleko
poki co nie ma czasu na takie rozrywki 
ale jak będziesz miał to kupisz mu/jej mazdę? 
Dopisano 11 wrz 2014, 18:26:
Panowie – jakiś krótki spocik przed zlotem?
FOBOS – mam Twoją blaszkę od Nightfalla
Dopisano 11 wrz 2014, 18:26:
Panowie – jakiś krótki spocik przed zlotem?
FOBOS – mam Twoją blaszkę od Nightfalla
Może udałoby się wam wyrwać parę minut z dnia jutrzejszego (czyt. z piątku) na jakiegoś krótkiego spocika? Kolega z innego rejonu przyjeżdża mnie odwiedzić i z chęcią by osobiście poznał innych mazdowiczów 
wybaczcie panowie, praca i robota przy madzi mnie zaangażowała i straciłem poczucie czasu
dziś już niestety nie damy rady... ale jeśli macie chwilkę jutro to na poranną kawkę można by
już na 200% 
To nie ja 
-
Patryk
- Od: 31 mar 2008, 00:17
- Auto: Mazda 626 GD FE3N 1989 r
No to jak nie My to Kto
?
-
Patryk
- Od: 31 mar 2008, 00:17
- Auto: Mazda 626 GD FE3N 1989 r