KRAKÓW
O masz
Co znaleźli w GF'ce?
Co znaleźli w GF'ce?
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
emixem przyjechalem na spota, no i urwy do tablicy przedniej sie doyebali ze nie ma homologacji.. Chyba z 10 radiowozow pod plaza krązylo, na ulicach dojazdowych trzepali masowo i..mnie skontrolowali..
Przelozylem juz tablice na ori
i bylem na przegladzie. 20zł za takie cus..
edit:
Panie, Panowie, dostalismy wczoraj ulotki pod plaza, dotyczace krakowskich wydatków na projekty o charakterze ogólnomiejskim, dostepne dla wszystkich ludzi. Sprawa w naszym przypadku, dotyczy przede wszystkim OGÓLNOMIEJSKIEGO projektu nr 13,czyli: miejski plac manewrowy;motocyklowo-samochodowy, tor szkoleniowy. Oddajmy glos na ten projekt, przyznajac 5pkt. 4pkt na projekt 96(bardziej motocyklisci), analogicznie 3,2,1pkt na inne projekty.
Trzeba tez wypełnic glosowanie na projekty o charakterze lokalnym, wybrac odpowiednia dzielnice i tez przyznac punkty.. Wiele czasu nie zajmie a moze kiedys zaowocuje.
https://www.krakow.pl/budzet/127762,art ... -line.html
Przelozylem juz tablice na ori

edit:
Panie, Panowie, dostalismy wczoraj ulotki pod plaza, dotyczace krakowskich wydatków na projekty o charakterze ogólnomiejskim, dostepne dla wszystkich ludzi. Sprawa w naszym przypadku, dotyczy przede wszystkim OGÓLNOMIEJSKIEGO projektu nr 13,czyli: miejski plac manewrowy;motocyklowo-samochodowy, tor szkoleniowy. Oddajmy glos na ten projekt, przyznajac 5pkt. 4pkt na projekt 96(bardziej motocyklisci), analogicznie 3,2,1pkt na inne projekty.
Trzeba tez wypełnic glosowanie na projekty o charakterze lokalnym, wybrac odpowiednia dzielnice i tez przyznac punkty.. Wiele czasu nie zajmie a moze kiedys zaowocuje.
https://www.krakow.pl/budzet/127762,art ... -line.html
chyba nie masz swiecidełek w postaci neonow itp a auto dosc pospolite (wiem co mowie, mam to samo). W takim wypadku, zapewne by Cie nie zatrzymali. a moj emix sie "spodobał" i nie pomoglo trzymanie sie prawie na zderzaku poprzedzajacego samochodu, przed kontrola. Ale samochod idzie albo do garazu w najblizszym czasie albo do zyda. (mam kupca i nie wiem co robic) 

Dominator napisał(a):Chyba z 10 radiowozow pod plaza krązylo, na ulicach dojazdowych trzepali masowo i..mnie skontrolowali..
A robił ktoś siarę, że się zjechali? Czy na bora już nikogo nie ma to pod plaze muszą przyjeżdżać?
To może Panowie w ten Czwartek? W listopadzie jest konkurs Mazda i grupa regionalna więc jakby się udało to można by coś przygotować...
Dominik? A zarobisz coś? W dobre ręce pójdzie? I co po mixie?
Paolo napisał(a):Dominator napisał(a):Chyba z 10 radiowozow pod plaza krązylo, na ulicach dojazdowych trzepali masowo i..mnie skontrolowali..
A robił ktoś siarę, że się zjechali? Czy na bora już nikogo nie ma to pod plaze muszą przyjeżdżać?
To może Panowie w ten Czwartek? W listopadzie jest konkurs Mazda i grupa regionalna więc jakby się udało to można by coś przygotować...
Ja w listopadzie będę już "dostępny

-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Zarobic nie zarobie, a nawet strace.. ale tak jest jak robi sie samochod pod siebie.. chyba ze zostawie na jakies 10lat to zarobie moze
w rece mysle dobre.. a po mixie, 626 tez do kogos innego.. i pewnie mazdy juz by nie bylo, choc M6 w 2.3 niektóre mi się podobaja. Ale ciagnie mnie do skandynawa
co do plazy, jakas tam siara byla, ale nie tak jakos nadmiernie, z tym ze na miescie pewnie gonili troche, sam widzialem.. Jak bede w czwartek, to sie pisze, ale juz 626 bo emix juz na wiosce..
listopad
co do plazy, jakas tam siara byla, ale nie tak jakos nadmiernie, z tym ze na miescie pewnie gonili troche, sam widzialem.. Jak bede w czwartek, to sie pisze, ale juz 626 bo emix juz na wiosce..
listopad

To trzeba działać a nie tylko się ustawiać wiadomo ze gokarty u nas nie wypala bo widocznie nie jest to rozrywka która interesuje wszystkich ale można dla chętnych np ustawić się z Podbeskidziem na gokarty bo oni sprawniej się organizują tylko pasowałoby się z nimi wcześniej skontaktować kiedy mają plany na kolejny tego typu spot. Inna opcja myślę że również ciekawa to wspolna organizacja jakiegoś zakończenia sezonu z JDM Podhale bo nie mieli nic przeciwko ale byli zajęci organizowaniem się na Summer cars party a teraz to nie wiem bood przyszłego tygodnia ide na L4 i nie będę mógł się bujac do Krk
- Od: 22 maja 2010, 12:43
- Auto: 323F BA / Z5 '97 + BRC SeQuent MY10 & Triumph Speed Triple 955i SE
Mam dwie propozycje:
1. Klasycznie pod Plazą ok. 19-20 w ten czwartek. Pani w TVN prognozuje ładną pogodę więc wydaje mi się, że oficjalnie możemy zamknąć sezon, a przy okazji może klasyki będą więc nie będzie biednie.
2. W niedziele w Rytle ( kierunek Nowy Sącz ) zakończenie sezonu robi grupa Japan Elite:
https://www.facebook.com/events/762843403782798/?ref=22
zastanawiam się nad wycieczką, na pewno na ten event wybierają się nasi znajomi z JDM Podhale.
Jak ktoś jest zainteresowany wyjazdem to wstępnie możemy się umówić w czwartek na spocie.
Z JDM Podhale jestem w kontakcie i większej imprezy nie planują ( jest od dziś info na FB).
Jak coś to Maciek będzie dzwonił to rzucę wam info.
1. Klasycznie pod Plazą ok. 19-20 w ten czwartek. Pani w TVN prognozuje ładną pogodę więc wydaje mi się, że oficjalnie możemy zamknąć sezon, a przy okazji może klasyki będą więc nie będzie biednie.
2. W niedziele w Rytle ( kierunek Nowy Sącz ) zakończenie sezonu robi grupa Japan Elite:
https://www.facebook.com/events/762843403782798/?ref=22
zastanawiam się nad wycieczką, na pewno na ten event wybierają się nasi znajomi z JDM Podhale.
Jak ktoś jest zainteresowany wyjazdem to wstępnie możemy się umówić w czwartek na spocie.
Z JDM Podhale jestem w kontakcie i większej imprezy nie planują ( jest od dziś info na FB).
Jak coś to Maciek będzie dzwonił to rzucę wam info.
Pod plaza czai sie zlo wiec moze zagladne normalnym samochodem ktorego nie beda chciec kontrolowac
o ile z pracy wroce i bede zdrowotnie ok.. Hubert, przeciez na L4zazwyczaj wiecej sie pracuje niz zwykle 
No nie wiem czy będę w stanie ale na pewno chwila na pogrzebanie w samochodzie będzie
dziś dostałem informacje ze wyszła do mnie paczka z carspeed'u wiec będę miał co robić trzeba będzie przymierzyć nowe fele
może nawet uda się podmienic springi choćby z tyłu na próbę
A w paczce masz łączniki na tył? Ciężko je odkręcić nawet kilka dni po założeniu, a co dopiero starsze 
Jak poskładam oświetlenie do czwartku to mogę gdzieś podjechać Czarną bez strachu o dowód

Jak poskładam oświetlenie do czwartku to mogę gdzieś podjechać Czarną bez strachu o dowód
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Oczywiście przód tył oraz wszystkie gumy NOK. Kosztowały trochę ale liczę na większą trwałość niż polskich zamienników za 8 zeta. Wiem ze jest z tym szopka ale nie z takimi rzeczami sobie radzilem
jeszcze trzeba zebrać zamówienia na ELMa 327 na BT i zamówić cos takiego bo poszło info ze FORscan ma pojawić się na androida