matthies napisał(a):a mi się wydaje że za wielkie są na tych zdjęciach i za niski profil opony.
Oczywiście, że tak, wyglądają jak 20" na tych fotkach

www.mazdaspeed.pl
matthies napisał(a):a mi się wydaje że za wielkie są na tych zdjęciach i za niski profil opony.

slisman napisał(a):Crenshaw wrzucił to foto u Pudziana w temacie

Ale z kolei ciemniejsze felgi mniej by się rzucały w oczy i tworzyły chyba trochę bardziej spójną całość. Tak więc pytanie cz ktoś lubi rzucać się w oczy matthies napisał(a):a mi się wydaje że za wielkie są na tych zdjęciach i za niski profil opony.

Nightfall napisał(a):fajna niebieska poświata

ale na wiosnę trzeba mu dołożyć pare kucyków
rafalmazda6 napisał(a):a niech mu tam, pochwalębardzo dobra głębia basu
Dzięki Rafi
Odczuwasz że straciłeś trochę koni ?

danmazda napisał(a):Trochę dziwne, 108 koni.Odczuwasz że straciłeś trochę koni ?
Nightfall napisał(a):ale na wiosnę trzeba mu dołożyć pare kucyków
bo po wycięciu dpf'a powinno być więcej mocy i jeśli okazałoby się, że moc faktycznie taka jest, trzeba sprawdzić dlaczego tak spadło rafalmazda6 napisał(a):a ze mną na ćwiartkę nie pojechałeśbrzydko
rafalmazda6 napisał(a):najpierw radziłbym jeszcze raz na hamownię pojechać, żeby dokładnie wiedzieć czy moc spadła, czy hamownia na zlocie była do bo po wycięciu dpf'a powinno być więcej mocy i jeśli okazałoby się, że moc faktycznie taka jest

Nightfall napisał(a):Wystarczy ze maku mnie robił
dobra, a teraz serio Nightfall napisał(a):myslisz ze hamownia sie zmieniła przez pare miesiecy??
zrobisz jak będziesz chciał, ale może się okazać, że gdzieś jest jednak jakiś problem
przed chipem lepiej dokładnie sprawdzić motor, żeby później coś nie wyszło Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości