http://img141.imageshack.us/img141/739/plastyk2jx.jpg
Jak zdjąć boczek
Strona 1 z 1
Kiedyś to robiłem, ale szczegółów nie pamiętam, ale na pewno jak to mówią trza wyjąć siedzisko kanapy, pochylić oparcie i wyjąć boczek w bagażniku.
Kupa
z tym zabawy, paznokcie bolą, spinki się łamią – jeśli nie musisz, to się za to nie bierz
PS dzisiaj wyślę fotki słupków
pzdr
Kupa
z tym zabawy, paznokcie bolą, spinki się łamią – jeśli nie musisz, to się za to nie bierz
PS dzisiaj wyślę fotki słupków
pzdr
siedziska kanapy nie trzeba wyjmowac, wystarczy pochylic oparcie. za to trzeba wyjac kawal plastiku z bagaznika, ten ktory oslania bok i tam musisz dzialac ostroznie bo plastikowe kolki ktore go trzymaja latwo sie lamia. ogolnie najwazniejsze to zeby robic wszystko z wyczuciem. ten boczek z tylu jest montowany na metalowe zaczepy, trzeba tylko delikatnie podwazac

- Od: 9 lis 2003, 00:21
- Auto: Było BG B3, była BA Z5, jest NA B6 :)
jesli chodzi o te spinki w bagazniku to taka moja rada ---> jak sie im przyjzysz to zobaczysz ze z zewnatrz wyglada to jakby koleczko wsadzone w drugie. zeby to wyjac trzeba najpierw wysunac do polowy male koleczko ze srodka a pozniej calosc. nie probuj wyciagac od razu wszystkiego podwazajac duze koleczko (zewnetrzne) bo je polamiesz. ja polamalem jedno a drugie uszkodzilem zanim pokapowalem sie jak to dziala
ale zdejmowalem wszystkie plastiki w bagazniku wiec potem te polamane powedrowaly tam gdzie ich nie widac 

- Od: 29 lis 2005, 16:30
- Auto: była mazda 323f BG 1.6 1991r
jest toyota avensis T25 2.0 2003r
Strona 1 z 1