http://img141.imageshack.us/img141/739/plastyk2jx.jpg
Jak zdjąć boczek
Strona 1 z 1
Kiedyś to robiłem, ale szczegółów nie pamiętam, ale na pewno jak to mówią trza wyjąć siedzisko kanapy, pochylić oparcie i wyjąć boczek w bagażniku.
Kupa
z tym zabawy, paznokcie bolą, spinki się łamią – jeśli nie musisz, to się za to nie bierz
PS dzisiaj wyślę fotki słupków
pzdr
Kupa

PS dzisiaj wyślę fotki słupków
pzdr
siedziska kanapy nie trzeba wyjmowac, wystarczy pochylic oparcie. za to trzeba wyjac kawal plastiku z bagaznika, ten ktory oslania bok i tam musisz dzialac ostroznie bo plastikowe kolki ktore go trzymaja latwo sie lamia. ogolnie najwazniejsze to zeby robic wszystko z wyczuciem. ten boczek z tylu jest montowany na metalowe zaczepy, trzeba tylko delikatnie podwazac
- Od: 9 lis 2003, 00:21
- Auto: Było BG B3, była BA Z5, jest NA B6 :)
jesli chodzi o te spinki w bagazniku to taka moja rada ---> jak sie im przyjzysz to zobaczysz ze z zewnatrz wyglada to jakby koleczko wsadzone w drugie. zeby to wyjac trzeba najpierw wysunac do polowy male koleczko ze srodka a pozniej calosc. nie probuj wyciagac od razu wszystkiego podwazajac duze koleczko (zewnetrzne) bo je polamiesz. ja polamalem jedno a drugie uszkodzilem zanim pokapowalem sie jak to dziala
ale zdejmowalem wszystkie plastiki w bagazniku wiec potem te polamane powedrowaly tam gdzie ich nie widac 
- Od: 29 lis 2005, 16:30
- Auto: była mazda 323f BG 1.6 1991r
jest toyota avensis T25 2.0 2003r
Strona 1 z 1