WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Myślałem że uda mi się dolecieć na chwilę, ale stanęliśmy nieco  dopiero dolecieliśmy na Węgry tak że z niespodziewajki nici, a chciałem was zaskoczyć
 dopiero dolecieliśmy na Węgry tak że z niespodziewajki nici, a chciałem was zaskoczyć 

My zaraz startujemy :–) widze od nas ekipy też już lecą. Do zobaczenia na miejscu
Dopisano 20 wrz 2014 10:34:
Meldujemy wykonanie zadania. Parking na biedronce zaliczony

Dopisano 20 wrz 2014 10:34:
Meldujemy wykonanie zadania. Parking na biedronce zaliczony
- 

makmarc
My już dawno w domku, a zaraz meczyk  Pięknie dziękujemy za miłe spotkanie, pogadanki i w ogóle
 Pięknie dziękujemy za miłe spotkanie, pogadanki i w ogóle   miło było poznać i obejrzeć Wasze Madzialeny
 miło było poznać i obejrzeć Wasze Madzialeny 

- 

makmarc
szkoda, że mnie tam nie było     za to dużo auto do mnie do roboty przybywało, szykując sie na NP
  za to dużo auto do mnie do roboty przybywało, szykując sie na NP 

Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

Również dzięki wszystkim za przybycie! Miło było poznać nowe twarze i zobaczyć te stare  Mam nadzieję, że będziemy się spotykać w coraz liczniejszym gronie!
 Mam nadzieję, że będziemy się spotykać w coraz liczniejszym gronie! 
Pozdro

Pozdro

- 

z kropką nad z

- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
 Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
matthies napisał(a):koledzy uprzedzam, ja na tym lotnisku złapałem jakieś coś angino-podobne... także uważajćie i pijcie dużo wódki.
Na lotnisku nie byłem to tylko profilaktycznie i zapobiegawczo lece do lodówki po browarka

Maciek, a Wy o której tak w ogóle się zebraliście z tego lotniska w sobotę? Działo się coś jeszcze ciekawego? Ta zielona beeema od nas z Łomży zajęła 3 miejsce w swojej kategorii  Reszta nie wiem jak.
 Reszta nie wiem jak.
Ruszył konkursik viewtopic.php?f=84&t=174989 nie wiedziałem, że będzie taka konkurencja
 viewtopic.php?f=84&t=174989 nie wiedziałem, że będzie taka konkurencja   

Ruszył konkursik

- 

makmarc
czyli dałeś nogę przed samymi półfinałami, a działo się coś jeszcze ciekawego? Policzki nas piekły, jak pojechaliśmy – dobrze nas obgadaliście? 

- 

makmarc
Ja przed 19 sie zmylem. Tez nie widziałem finałów ale mecz był dla mnie ważniejszy  jutro przerzuce zdjęcia gdzie trzeba.
 jutro przerzuce zdjęcia gdzie trzeba.

- 

z kropką nad z

- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
 Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0