piwo napisał(a):Witam. Niestety już po zlocie w Kąkolewie. Udało się wygrać (chodź Justyna Kowalczyk, by tak nie powiedziala) w klase outlow chodz rywalizacja byla bardzo zacieta. Speedster turbo Przemka oraz renault megane rs Pawła deptaly po pietach, a w drugiej grupie nieoczekiwanie dla mnie zaprezentowal się Onyx w nissanie, który wykrecil czas dnia

ogolnie wyszalalem sie na prawde za caly rok. auto sie spisywalo, oponki dawaly rade chodz na koleinach w czasie podrozy przednie r888 szarpaly autem na kazda strone. Mimo dymienia auto wykrecilo podobny czas co na czaplinku(14.134) czyli 14.146 . fajnie bylo.
Dzięki Piwo za dobrą zabawę i pogaduchy

Było świetnie
Paweł napisał(a):Gratuluję najlepszego czasu. Nie spodziewałem się, że w ogóle się do Was zbliżę, dlatego na następną imprezę wyłączam ESP, zmieniam opony na coś markowego oraz bardziej torowego i wtedy pogadamy

.
P.S. Jeśli chodzi o rewelacyjny czas Grześka, to zdaje się powstał w ramach pomyłki przebiegu trasy.
Heh, owszem pomyliłem przejazd ale za 2 razem, a jadąc 3 było strasznie nerwowo i to mnie zgubilo – cenne sekundy przepadły. Pierwszy pojechałem jak należy, bo było w miarę na świeżo po zapoznaniu z trasą. Oczekiwanie na dalsze przejazdy zrobiło swoje. Trasa była bardzo fajnie zaplanowana i za to dziękuję.
Na następny zlot przygotuje się zdecydowanie lepiej (paliwo+dobry kapeć). Na więcej przejazdów niestety nie pozwolił stan paliwa – po dojechaniu do stacji okazało się, że w baku były jedynie 4 litry.
Gib napisał(a):Onyx pomylił trasę na 1/4 ?

Pojechałem w drugą stronę

hehe