Mazda 323C BH Z5 '98 sprzedana :(
Z cyklu rodacy to k...y
Pojechałem na siatkówkę do kumpla, zaparkowałem pod blokiem, dzwoni kumpel który miał zaraz dotrzeć, że właśnie jakiś Scenic cofnął mi w tył po czym radośnie z piskiem opon nawet bez zapalania świateł sp.....ł
Jego szczęście, że "tylko" pękł zderzak przy tablicy na długości jakiś 10cm, ale i tak zabić to mało kogoś takiego, zwłaszcza, że musiał(a) słyszeć, skoro kumpel 50m dalej słyszał uderzenie. Jutro musze się przejść tam i poszukać granatowego Scenica w najbliższej okolicy, może mu został ślad niebieskiego, a wtedy będzie biedny

Pojechałem na siatkówkę do kumpla, zaparkowałem pod blokiem, dzwoni kumpel który miał zaraz dotrzeć, że właśnie jakiś Scenic cofnął mi w tył po czym radośnie z piskiem opon nawet bez zapalania świateł sp.....ł

Współczuję.
Jak znajdziesz właściciela-podejdź,kopnij w ryja,po czym odwróć się i pogwizdując oddal się udając że nic się nie stało
Jak znajdziesz właściciela-podejdź,kopnij w ryja,po czym odwróć się i pogwizdując oddal się udając że nic się nie stało
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Megsonn napisał(a):To kolega numeru rej nie spisal?
Ciężko niestety o godzinie 20 spisać z odległości 30 metrów numer auta, które nie ma włączonych świateł
Jezdza takie kuwra cioty niedoudpcone i niszcza. A czlowiek tyle pracy w to wklada.. Temu boje sie gdziekolwiek zostawiac samochod, a tego uzywanego na codzien juz nawet nie maluje, szkoda zachodu jak zaraz jakis pedal cos zepsuje. Urok wiekszych miast niestety..
Ja już wiem co będę robił – zdjęcie przy parkowaniu telefonem aut dookoła razem z tablicami
Teraz nie dziwie się ludziom włączającym rejestratory np pod marketami.
Na pocieszenie zrobiłem sobie zdjęcie pod uczelnią

Na pocieszenie zrobiłem sobie zdjęcie pod uczelnią
Z nowym przegubem i ogarniętymi obrotami w weekend pękło prawie 900km i odwiedziliśmy zlocik Yakuza Team w Tczewie
Autko chyba wyróżniało się wśród zalewu Hond i kilkunastu Mitsubishi, bo dość często je fotografowano
Oficjalny pomiar ujawnił skandaliczny brak gleby (10.4cm pod progiem
)
Z drugiej strony Hondy oszukiwały, bo większość była na 15'
A na koniec podjechały Golf VI i Jetta na airridze i pozamiatały kładąc się na ziemi
No to fotki foteczki tak na koniec sezonu, niedługo kręcimy w górę, zakładamy zimówki a koła pewnie na sprzedaż

No to fotki foteczki tak na koniec sezonu, niedługo kręcimy w górę, zakładamy zimówki a koła pewnie na sprzedaż

Nie jeżdżę już bez blachy, odkąd ten pomysł nie spodobał się smutnym Panom w Insignii
Tutaj była zdjęta, bo popękała ze starości podkładka klubowa i obecnie trzyma się na duże ilości taśmy dwustronnej 
Nie wiem zalezy czy i za ile się sprzeda, najcętniej RH ZW1, Rial F1, może Artec L w jakimś ciekawym malowaniu, ew Japan Racing JR11

Nie wiem zalezy czy i za ile się sprzeda, najcętniej RH ZW1, Rial F1, może Artec L w jakimś ciekawym malowaniu, ew Japan Racing JR11

Małe VT, bo będę jakoś w listopadzie mierzył felgi od kumpla, co prawda nie wiem czy 16 nie będą za małe, no i 9 cali z tyłu może się nie zmieścić, ale taki Keskin w 17 byłby idealny
Chyba się na takie zaczaje, w 17 miały fajne parametry 8.5x17 ET 35/30 
Keskin KT1 dobre koło, u mnie na uczelni ziomek ma w audi A3 takie keskiny w 17" z naciągiem i glebą, robią mega robote a tym bardziej by mi sie w 323F/323C widziały na gwincie takie kółka 

16 calowe kolko, jesli bedzie ladne, to tez robote zrobi, gwint Cie poratuje
ale szalu nie bedzie, to nie 17 jak teraz
kt1 to prawie to samo co futura, czyli w miare ladne kolko. Z tym ze chyba nie jest skrecane, ktos mi mowil? Prawda to?
Antka koła dobrze wyglądają
Nawet na CRXie robią robote 

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Podobne to koło odrobinkę do Mazdaspeed MS-01 swoją drogą 
mi sie i tak najbardziej ta cetka podobala na poprzednich felgach 
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Trzeba iść do przodu
Koło to tylko część zamienna
Najpierw się będzie musiało to sprzedać, żeby myśleć o czymkolwiek, po przymiarce Keskinów zadecyduje, czy 16 cali ma sens 
Wow, poczytałem trochę ten temat....i zszokowała mnie różnica w przyspieszeniu pomiędzy dwoma szerokościami lacza: 175 mm a 205mm – ponad sekudna :O
Ładne wozidło, temat dopieszczony (tak jak i wozidło)
Ładne wozidło, temat dopieszczony (tak jak i wozidło)