Tutaj się witamy
Cześć!
Witam wszystkich forumowiczów!
Nie widzę jak stworzyć nowego posta, więc chyba przez odpowiedź.
Jestem nowy, trochę zielony, ale szukam naszej pierwszej rodzinnej Mazdy. Super mi się podoba nowa wersja w sedanie, mojej żonie też, ale na taką przyjdzie jeszcze poczekać. Na razie będzie Mazda 6 GH. Szukam...
Pozdrawiam,
Sławek Tomczak
Witam wszystkich forumowiczów!
Nie widzę jak stworzyć nowego posta, więc chyba przez odpowiedź.
Jestem nowy, trochę zielony, ale szukam naszej pierwszej rodzinnej Mazdy. Super mi się podoba nowa wersja w sedanie, mojej żonie też, ale na taką przyjdzie jeszcze poczekać. Na razie będzie Mazda 6 GH. Szukam...
Pozdrawiam,
Sławek Tomczak
- Od: 9 wrz 2014, 15:41
- Auto: Mazda 6 GH sedan 2.0 benzyna, 155KM DISI manual, 2010 rok
Witam Wszystkich Forumowiczów – fanów Mazdy.
Od kilku miesięcy jestem wreszcie posiadaczem Mazdy 6 z silniczkiem 3.0 , która mam nadzieję posłuży mi przez najbliższe kilka ładnych lat....
Jestem z okolic Radomia i fajnie byłoby spotkać któregoś z forumowiczów z podobnym autkiem w okolicy.
Pozdrawiam Wszystkich
Karol.
Od kilku miesięcy jestem wreszcie posiadaczem Mazdy 6 z silniczkiem 3.0 , która mam nadzieję posłuży mi przez najbliższe kilka ładnych lat....
Jestem z okolic Radomia i fajnie byłoby spotkać któregoś z forumowiczów z podobnym autkiem w okolicy.
Pozdrawiam Wszystkich
Karol.
-
xenonk22
Ruda_27 napisał(a):Cześć.
stryjq napisał(a):Witam wszystkich.
sltomczak napisał(a):Cześć!
xenonk22 napisał(a):Witam Wszystkich Forumowiczów
antonio044 napisał(a):Witam

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam serdecznie . Jestem nowym forumowiczem i prosze o wyrozumiałość. Chciałbym się dowiedzieć gdzie moge napisać posty odnośnie kłopotów z moją mazdą...Pozdrawiam
- Od: 19 wrz 2014, 22:53
- Auto: Mazda Xedos 6
silnik 2.0 V6 144 km
rok 1993 listopad
Dzień dobry, cześć i czołem.
Niedawno kupiłem sobie Mazdę 2 i z tego powodu postanowiłem dołączyć do Waszej społeczności.
Niedawno kupiłem sobie Mazdę 2 i z tego powodu postanowiłem dołączyć do Waszej społeczności.
-
Radko
MałyMazdaSpeed napisał(a):hciałbym się dowiedzieć gdzie moge napisać posty odnośnie kłopotów z moją mazdą
Przeglądnij forum, FAQ, użyj wyszukiwarki, może jest już odpowiedź na Twoje pytania. Jeśli nie, to odszukaj właściwy dział i pisz.
-
rysiules
Witam wszystkich.
Forum ogromne wiec pewnie będę sie powtarzał w pytaniach. Prosze o wyrozumiałość.
Mazdzioche w posiadaniu mam od kilku dni a znalezienie jej zajęło mi 2 miesiące.
Forum ogromne wiec pewnie będę sie powtarzał w pytaniach. Prosze o wyrozumiałość.
Mazdzioche w posiadaniu mam od kilku dni a znalezienie jej zajęło mi 2 miesiące.
-
themizio
Witam
Pozdrowienia dla wszystkich klubowiczow... Piotrek z Walbrzycha
Pozdrowienia dla wszystkich klubowiczow... Piotrek z Walbrzycha
- Od: 22 wrz 2014, 00:07
- Auto: Mazda 323 BG 90'
1.3 8v Sedan
Cześć! Mam na imię Szymek i od niedawna jestem posiadaczem Mazdy 6. Co prawda samochód jeszcze nie jeździ ale już wykorzystuję forum jako skarbnicę wiedzy. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i mam nadzieję, że wkrótce i ja będę mógł służyć pomocą innym użytkownikom .
-
SiM
Witam wszystkich wlasnie tez kupuje Mazde 6 I 2004r 2.0 141km i mam nadzieje ze znajde tu pare odpowiedzi co mnie ciekawi

-
SzefKuchni007