GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
ja niestety nadal nie czuję się najlepiej, no chyba, że coś się zmieni, to dam znać.

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
No ja green no to
Pewnie ze fajnie.ja tez dziękuję za spotkanie 
Dopisano 20 wrz 2014, 23:00:
Dzisiaj widziałem sie ze Zdravkiem i Nocnym a pozniej z Maku więc chopaki dzieki za umilenie czasu

Dopisano 20 wrz 2014, 23:00:
Dzisiaj widziałem sie ze Zdravkiem i Nocnym a pozniej z Maku więc chopaki dzieki za umilenie czasu
Nightfallówna
Przedwczoraj miałem okazję poznać naszego dawnego klubowicza z Gorzowa a mianowicie chodzi mi o vienia 4.jezdzi teraz honda accord kiedyś miał srebrna mazde 626.spotkalismy się na Orlenie i podszedł mówiąc ze milo jest widzieć klubowicza
zaprosiłem go nasze spotkania i odnalazłem na forum i mamy juz jakiś kontakt 

Nightfallówna

-
Keeper of the Art
200SX SR20DET 89'
Nareszcie jutro wyjazd na upragniony zlot.ta atmosfera, ludzie, klimat – bezcenne
Szkoda ze tak wyszło ze tylko ja i maku reprezentujemy nasze województwo. Ale mam nadzieję na lepsze czasy 

Nightfallówna
też bardzo żałuję, że wyszło jak wyszło, ale trudno, nie ma co się łamać, na następny pojedziemy większą ekipą. Bawcie się dobrze i pozdrówcie ode mnie resztę 

-
Keeper of the Art
200SX SR20DET 89'
Pogoda dopisuje i towarzystwo przednie jak zawsze .Wczorajsza integracja mega.od wczoraj rana 2 godz snu.A dzisiaj zapowiadaja się jeszcze lepsze rzeczy heheheh. Mam nadzieje ze w przyszłym roku ekipa dopisze większą frekwencją z lubuskiego.
Nightfallówna
szkoda że nie mogłem znowu zostać na wieczornej bo pewnie intergrowaliście się porządnie