Montuje hak do MX-6 i mam mały problem z wiązką a dokładnie z centralką dochodzą do niej dwa plusy , po podłączeniu jednego nic się nie dzieje a jak drugi podłączam to mam światła/kierunki itd ale tez na wyjściu np pozycji +3.5V wiec nie wypada podłączyć na stale do aku a jak będzie po zapłonie to nie ma awaryjnych. W samochodzie była kostka 13 pinowa ale 7 kabli. Mozę ktoś ma większą wiedze o hakach bo nie chce na krótko podłączać w obieg
Montaż haka , problem z wiązką
Strona 1 z 1
Cześć wszystkim
Montuje hak do MX-6 i mam mały problem z wiązką a dokładnie z centralką dochodzą do niej dwa plusy , po podłączeniu jednego nic się nie dzieje a jak drugi podłączam to mam światła/kierunki itd ale tez na wyjściu np pozycji +3.5V wiec nie wypada podłączyć na stale do aku a jak będzie po zapłonie to nie ma awaryjnych. W samochodzie była kostka 13 pinowa ale 7 kabli. Mozę ktoś ma większą wiedze o hakach bo nie chce na krótko podłączać w obieg
Koledzy jak to w końcu podłączyć?
Bo tu www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?t=52876
kolega na beszczela się podłączył, i nikt nie zasugerował żadnego modułu.
Bo tu www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?t=52876
kolega na beszczela się podłączył, i nikt nie zasugerował żadnego modułu.
- Od: 21 gru 2011, 22:50
- Auto: MX-6 FS+LPG
Lancer CS0 sportwagon
Ok, dzięki:–)
- Od: 21 gru 2011, 22:50
- Auto: MX-6 FS+LPG
Lancer CS0 sportwagon
Strona 1 z 1