WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
UUUu a co tak wcześnie się to zaczyna? Ja jutro potwierdzę, myślę, żeby wpaść na to, w Łomży byłem to i tam mogę pojechać 
-
makmarc
Matthies, daj spokój. Widzę Cię w sobotę i koniec. Macmarc mam nadzieję, że też dasz radę 
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Jutro napiszę co i jak, muszę to z przyszłą żoną skonsultować, pewnie przyjedziemy we 2. Broda pewnie nie będzie miał czasu.
-
makmarc
Jutro się do niego odezwę, ale jak ostatnio z nim rozmawiałem to mówił, że ciężko z wolnym czasem (praca, dom, obowiązki, żona, dziecko itp) także rozumiem, mimo to postaram się coś zdziałać 
Tak na marginesie, musiałbym wcześniej wyjechać, żeby dotrzeć przed czasem i szybko umyć gdzieś autko po podróży
ktoś by mnie tam ogarnął na miejscu i popilotował?
Tak na marginesie, musiałbym wcześniej wyjechać, żeby dotrzeć przed czasem i szybko umyć gdzieś autko po podróży
-
makmarc
Tak na pocieszenie ja będę w sobotę jechał z Bydgoszczy
Jak będę ciut wcześniej, to się z Tobą skumam i pokieruję.
-
z kropką nad z
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
ja też sam nie wiem. Muszę wziąć wolne a jak nie wypali spot to bezczynnie w domu będę siedział 
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

A Grzesiek jak zwykle
Jak każdy będzie myślał ze spot nie wypali, to na pewno nie wypali 
-
z kropką nad z
Ja niestety odpadam bo remont auta dużo mnie kosztował i nie starczy na wachę 
- Od: 1 mar 2014, 14:31
- Auto: Jest: Premacy 2.0 Sportive
była: MX3 1.6 16V 93
Ej Panowie, ja tu się nastawiam na przyjazd, ale widzę, że zorganizowanie ekipy ciężko idzie. Myślałem, że znajdzie się jakieś 10 autek do pokazania, poznania nowych ludzi, a tu raptem 3-4? 
-
makmarc
ja pracuje,więc odpadam.
Po prostu myślałem, że skoro jesteście większym miastem, i regionem, to jest Was zdecydowanie więcej, zwłaszcza w takim Olsztynie, no bo co tu porównywać do Łomży, gdzie psy dupami szczekają. No nic, mam nadzieję, że do piątku ktoś jeszcze dobije się do tej ekipy, a jeśli nie, to może być przełożyć spotkanie na niedzielę, i byłoby więcej chętnych?
-
makmarc