Aktualne ceny Pb/ON/LPG w Waszym mieście?
widmo82 napisał(a):staram się wspierać okolice w której żyje
Na Lukoilu który jest obok pracują też raczej ludzie z Twojej okolicy a nie mieszkańcy Murmańska oddelegowani na przeszpiegi pod przykrywką pracowników stacji benzynowej

widmo82 napisał(a):zdziwisz sie
A niby czemu miałbym się zdziwić? Hę?
Grzyby napisał(a):widmo82 napisał(a):staram się wspierać okolice w której żyje
Na Lukoilu który jest obok pracują też raczej ludzie z Twojej okolicy a nie mieszkańcy Murmańska oddelegowani na przeszpiegi pod przykrywką pracowników stacji benzynowej![]()
O, to tak jak np. w Biedronce czy Carrefour! Czyli jak w nich kupuję, to wspieram moją okolicę?
A co do mieszkańców Murmańska – w USA był okres tzw. maccarthyzmu, kiedy to "urządzano polowania na czarownice szukając rzekomych agentów komunistycznych". Tylko po latach się okazało, że na 200+ osób oskarżonych przez komisję McCarthy'ego bodajże 2 okazały się niewinne, a w administracji państwowej działało w tym czasie 17 siatek szpiegowskich ZSRR. Więc ja bym sobie na twoim miejscu nie dawał ręki uciąć za pracowników Lukoil
Grzyby... kończ was wstydu oszczędź 
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Orlen Wa-wa Radzymińska – Pb 95 – 5,16zł
PS. Popieram bojkot rus....
PS. Popieram bojkot rus....
No to podbijam.
Kleryków.
Shell Self Service od jakichś 2-3 tygodni ON 5.08zł/l
Statoil 1-2-3 dwa tygodnie temu 5.04zł/l. Co ciekawe, zajeżdżając na tę stację widniała na pylonie cena 5.06zł/l, gdy za chwilę przy dystrybutorze podniosłem pistolet, dystrybutor się wyzerował, a następnie pokazał cenę 5.04zł/l. Myślałem, że coś mu się pomerdało, ale spojrzałem na pylon, a tam... 5.04zł/l
Mogłem wtedy puścić lotka... 
Kleryków.
Shell Self Service od jakichś 2-3 tygodni ON 5.08zł/l
Statoil 1-2-3 dwa tygodnie temu 5.04zł/l. Co ciekawe, zajeżdżając na tę stację widniała na pylonie cena 5.06zł/l, gdy za chwilę przy dystrybutorze podniosłem pistolet, dystrybutor się wyzerował, a następnie pokazał cenę 5.04zł/l. Myślałem, że coś mu się pomerdało, ale spojrzałem na pylon, a tam... 5.04zł/l
Diesel:
Lukoil Radom PKP: 4,94
Huzar Kozienicka 4,97
PS: Przypominam, że Huzar to sieć rodzimych stacji paliw
"Warto podkreślić, że od początku istnienia Polskich Stacji Paliw HUZAR, na żadnej ze stacji należących do sieci, Państwowa Inspekcja Handlowa nie stwierdziła nieprawidłowości w pobranych próbkach paliw."
Lukoil Radom PKP: 4,94
Huzar Kozienicka 4,97
PS: Przypominam, że Huzar to sieć rodzimych stacji paliw
"Warto podkreślić, że od początku istnienia Polskich Stacji Paliw HUZAR, na żadnej ze stacji należących do sieci, Państwowa Inspekcja Handlowa nie stwierdziła nieprawidłowości w pobranych próbkach paliw."
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008