Cześć
Podjąłem się wymiany żarówek w przyciskach od świateł przeciwmgielnych oraz regulacji świateł mijania. Zobaczyłem 3 kość, natomiast mam w tym miejscu zaślepkę. Do czego ona może być ?
Przyciski w panelu kierowcy
Strona 1 z 1
tak jest tylko w BJ, w GF/GW regulacja jest nieco wyżej, pod lewą stroną licznikasmile napisał(a):Od rozjaśniania / ściemniania podświetlania zegarów i konsoli
a co do TCS to przy silniku DITD chyba nie było takiej opcji w ogóle, a przynajmniej na pewno w wersji przedliftowej
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
sebekle napisał(a):najlepiej to spróbować zrobić konkretną jedenastkę i wszystko wiadomo. na TCS lekko jedynie pomielą i czuć że coś dławi moc. bez mieli ile siły w motorze
No nie do końca, u mnie to działa z takim opóźnieniem, że na asfalcie spokojnie mogę ruszać z piskiem:)
Mavrick – olej to. Jeden z kilku niepotrzebnych ficzerów w naszych mazdach. Powiem nawet, że zimą niebezpieczny.
ruszyć tak ale nie długo i obroty na pewno do czerwonego nie dojdą. z TCS widać po chwili spadek obrotów. no i ten system musi dopuszczać do delikatnego poślizgu. inaczej nie sposób by było ruszyć z zaspy
Strona 1 z 1