Witam,
Mam problem z hamulcami. Otóż wymieniłem tarcze i klocki na obu osiach, hamulce odpowietrzone itd. Przy hamowaniu pedał łapie niżej niż jakiś czas temu a na dodatek na postoju wciskając hamulec dosyć mocno, powoli bardzo powoli wpada w podłogę. Jaka może być przyczyna? Żadnych informacji niepokojących na desce rozdzielczej. Dzięki.
Problem z hamulcami po wymianie tarcz i klocków
Strona 1 z 1
Ostatnio edytowano 1 lis 2014, 14:53 przez Yard, łącznie edytowano 1 raz
Powód: temat
Powód: temat
Nie wiem jak można coś poradzić skoro sam napisałeś, że wszystko wykonane według zasad mechanicznych... Można gdybać tylko na temat użytych materiałów...
Napisz nam: czy byłeś z tym problemem u mechanika, który wymieniał tarcze i klocki?
Napisz nam: czy byłeś z tym problemem u mechanika, który wymieniał tarcze i klocki?
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Witam. Nie był to ASO tylko warsztat znajomego. Powiedział ze nie ma pojęcia o co chodzi. Myślisz ze po podpieciu do komputera w ASO wykaże o co chodzi?
Miałem to samo zapowietrzony układ .SA dwa zbiorniczki na płyn.
Użyłem zamienniki ale najlepsze na rynku. Gdzie jest drugi zbiorniczek?
Jakieś sugestie Panowie?
Spróbuję. Dzięki.
Według mnie masz zapowietrzony układ jeszcze,może spróbuj jeszcze odpowietrzyć pod ciśnieniem ja tak robię i nie mam takich problemów 
Strona 1 z 1