16.05.2004 Spotkanie Klubu MazdaSpeed w Warszawie
Jaksa bedziesz mial roboteJaksa napisał(a):heh.....a to pech.....zerwałem poduszke amortyzatora
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Co to za robota ? To moment roboty hihi!Jaksa bedziesz mial robote
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Hehe, ja tez to zauwazylem
Zawsze mam dylemat, jak nazwac ta barwe nadwozia, wlasciwie tak samo jak w swojej – zloty, perlowy, miedziany, piaskowy, platynowy, szampanski, kakaowy, kawa z mlekiem i tak dalej... A jakbys sobie zyczyl?
Hehe TCO też się głowiłem jak to odmieniać i wyszło mi że nie odmienne, albo trzeba modyfikować
Co do następnego materiału, to z kolegą Bartem ustaliłem, że nagramy dużo więcej surówki, tak że będzie można w efekcie zmontować całkiem znośny film.
Co do następnego materiału, to z kolegą Bartem ustaliłem, że nagramy dużo więcej surówki, tak że będzie można w efekcie zmontować całkiem znośny film.
Mazda Motor Company
- Od: 13 kwi 2004, 15:12
- Auto: Astra 1.4
Rodzi sie MazdaSpeed Pictures 
luca napisał(a):Co do następnego materiału, to z kolegą Bartem ustaliłem, że nagramy dużo więcej surówki, tak że będzie można w efekcie zmontować całkiem znośny film.
A film będzie japońsko języczny i będzie się nazywal "Gorące Mazdy 4"

Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
Toc ba, ostatnio przeciez pomagal swojej w robieniu striptizu, to swiatlo zdjal, to kanape... A i taniec go-go znajac zdolnosci naszych Klubowiczow mozna odstawic.
Tomasz760 napisał(a):luca napisał(a):Co do następnego materiału, to z kolegą Bartem ustaliłem, że nagramy dużo więcej surówki, tak że będzie można w efekcie zmontować całkiem znośny film.
A film będzie japońsko języczny i będzie się nazywal "Gorące Mazdy 4"
Ja proponuje wzorem z klasyki 2 mazda 2 speed
- Od: 13 kwi 2004, 15:12
- Auto: Astra 1.4