kiedy jest ciepło i sucho głośniki "charczą " -coraz bardziej ,mimo że bas na "0"
kiedy wilgoć w powietrzu – deszcz, jest lepiej
chyba to nie wina głośnków
może ktoś wie coś na ten temat
Problem z radiem lub głośnikami – charczą
Strona 1 z 1
Najlepiej by było być może nagrał, krótki filmik i na YT. Żeby można była sprawdzić o co chodzi. Czy problem jest ze wszystkimi głośnikami? Pobaw się balansami, żeby to sprawdzić – wypuszczaj dźwięk tylko na jedne drzwi i testuj.
Jeśli ze wszystkimi to może być problem z radiem (prawdopodobnie ze wzmacniaczem.
Jeśli ze wszystkimi to może być problem z radiem (prawdopodobnie ze wzmacniaczem.
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Upewnij się jeszcze czy to "charczenie" jest tylko domeną stacji radiowych czy również podczas odtwarzania z CD ew. z AUX'a.
U mnie zakłócenia (dla odmiany tylko podczas większej wilgotności powietrza) są od innych odbiorników elektrycznych (el. sterowanie lusterek bocznych, tylna wycieraczka) ale tylko podczas słuchania radia.
U mnie zakłócenia (dla odmiany tylko podczas większej wilgotności powietrza) są od innych odbiorników elektrycznych (el. sterowanie lusterek bocznych, tylna wycieraczka) ale tylko podczas słuchania radia.
Witam, u mnie "charczy" lewy przód – w drzwiach. Jakieś podpowiedz na co zmienić? Chciałbym zmienić tylko ten głośnik, ewentualnie także w drzwiach pasażera, żeby za dużo nie grzebać, bo czasu teraz mało, ale co dokładnie kupić, żeby tam zamontować?
Czy jak kupię taki zestaw:
http://img09.allegroimg.pl/photos/orygi ... 5395118085
to mogę zamontować tylko "basowy", czy wtedy wszystko, z tweeterami i zwrotnicami trzeba?
Czy może w oryginale już podobny zestaw siedzi ("basowe", tweetery, zwrotnice)?
Czy jak kupię taki zestaw:
http://img09.allegroimg.pl/photos/orygi ... 5395118085
to mogę zamontować tylko "basowy", czy wtedy wszystko, z tweeterami i zwrotnicami trzeba?
Czy może w oryginale już podobny zestaw siedzi ("basowe", tweetery, zwrotnice)?
Strona 1 z 1