Subaru Impreza GC EJ20 '99 N/A 125hp
Plyn byl niskopieniacy.jakis z selgrosu.szaly nie zrobił,ale plamy zeszly
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Dzisiaj w Subarynce zagościł bulGulator

Pod koniec filmiku najładniej slychać.Wydech praktycznie seria,końcowy seria z WRXa

Pod koniec filmiku najładniej slychać.Wydech praktycznie seria,końcowy seria z WRXa
świetnie brzmi 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Zaczyna się jeżdżenie bez celu byleby posłuchać
Co do Nismo,to gadalem dzisiaj z kumplem,kupił takie samo ,po panewce(wsadziłSRa ,ale okazało się że w misce olejowej są kawałki tłoka i będzie ładował UZeta) i mówi że w CA18 trzeba koniecznie dorobić rurkami spływ oleju z góry silnika do michy,bo ciśnienie oleju jest tak duże że góra ma oleju a dół za malo.Podobno są naweet zaślepki z tyłu bloku i nie jest to trudny temat.Bez tego patentu problem z panewkami bedzie się powtarzał

Co do Nismo,to gadalem dzisiaj z kumplem,kupił takie samo ,po panewce(wsadziłSRa ,ale okazało się że w misce olejowej są kawałki tłoka i będzie ładował UZeta) i mówi że w CA18 trzeba koniecznie dorobić rurkami spływ oleju z góry silnika do michy,bo ciśnienie oleju jest tak duże że góra ma oleju a dół za malo.Podobno są naweet zaślepki z tyłu bloku i nie jest to trudny temat.Bez tego patentu problem z panewkami bedzie się powtarzał
Ch..a tam gada
Dawaj przelot na koniec to zacznie bulgotać 
Wybierz coś z dużą puchą to nie będzie urywać głowy, a bulgot będzie fajny
Wybierz coś z dużą puchą to nie będzie urywać głowy, a bulgot będzie fajny
Przelot na razie odpada ze względu na zbliżające sie wyklucie berbecia.
Na zywo naprawde jest fajnie i jestem mega zadowolony.na wiosnę może pomysle o wycięciu parówy (komorowy za katem)podobno daje niezły efekt.
Na zywo naprawde jest fajnie i jestem mega zadowolony.na wiosnę może pomysle o wycięciu parówy (komorowy za katem)podobno daje niezły efekt.
Obszyj to od razu bo jak widać po drugim foto stan raczej agonalny. Będzie Ci ręce brudzić
Na razie nic nie brudzi,przetarta jest tylko na samym dole (to właśnie foto nr2) i lekko tam gdzie z reguły się trzyma.
Mysze podjechac do szpecą,może samo lakierowanie styknie.
Mysze podjechac do szpecą,może samo lakierowanie styknie.
Mówię tylko bo sam miałem w takim stanie i od takiego stanu do przecierania się dalej i brudzenia rąk już było bardzo blisko.
Heh,no i po zlocie.
ogólnie jestem zawiedziony...
Czasy na OeSie słabe jak na 4x4,ale opony śmieciowe,auto wyjeżdżało przodem,traciło trakcję a na długich prostych brakowało mocy.Inna sprawa że nie ogarniam jeszcze tego auta i popełniam sporo błędów.
Dodatkowo padła nadszarpnięta już wcześniej pompa wspomagania,teraz wyje niemiłosiernie i siła wspomagania spada podczas intensywnego manewrowania.
o czasach na 1/4 to nawet szkoda pisać,były na poziomie BJoty ,ale z tym się liczyłem kupując tak słabe 4x4.Poza tym po ostrzejszym starcie auto przez chwilę przyspieszało nierównomiernie,jakby sprzęgło się lekko ślizgało.W drodze do domu bylo już normalnie.
Plany na przyszły rok
-rozpórki
-porządne opony
-niwelacja ''płużenia '' przodem
-hamulce z GTeka
-krótszy magiel
-chłodniczka oleju do wspomagania
ogólnie jestem zawiedziony...
Czasy na OeSie słabe jak na 4x4,ale opony śmieciowe,auto wyjeżdżało przodem,traciło trakcję a na długich prostych brakowało mocy.Inna sprawa że nie ogarniam jeszcze tego auta i popełniam sporo błędów.
Dodatkowo padła nadszarpnięta już wcześniej pompa wspomagania,teraz wyje niemiłosiernie i siła wspomagania spada podczas intensywnego manewrowania.
o czasach na 1/4 to nawet szkoda pisać,były na poziomie BJoty ,ale z tym się liczyłem kupując tak słabe 4x4.Poza tym po ostrzejszym starcie auto przez chwilę przyspieszało nierównomiernie,jakby sprzęgło się lekko ślizgało.W drodze do domu bylo już normalnie.
Plany na przyszły rok
-rozpórki
-porządne opony
-niwelacja ''płużenia '' przodem
-hamulce z GTeka
-krótszy magiel
-chłodniczka oleju do wspomagania
Bo_Lo jeszcze wszystko przed Tobą, to był tylko sprawdzian, za rok dopracujesz autko i będzie malina 

-
Keeper of the Art
200SX SR20DET 89'
Crenshaw jesteś w stanie zrobić mi VT na którymś z tych zdjęć?Chodzi o felgi
-ciemnozłoty
-gunmetal
-białe
-purpurowe
-ciemnozłoty
-gunmetal
-białe
-purpurowe
zaraz spróbuję, same środki mają być w kolorze? czy całe felgi? a może jakieś inne Ci tu wstawić?

-
Keeper of the Art
200SX SR20DET 89'
lepiej nie potrafię, przeszkadza mi to, że są dwukolorowe...

-
Keeper of the Art
200SX SR20DET 89'