GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
Drzwi no to spoko..., ale to zderzak za jednym zamachem też ? 
a bez zderzaka możesz jeździć nawet fajnie to wygląda
a tak serio to jak możesz zrób mi zdjęcie jak on wygląda od środka (zaczepy wzmocnienia itd.)
a bez zderzaka możesz jeździć nawet fajnie to wygląda

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Witam wszystkich ja niestety nie będę mógł przyjechać kupujemy z żona mieszkanie i namnożyło nam się wydatków.
Dopisano 7 wrz 2014, 14:36:
Mam do sprzedania bilety na dzisiejszy mecz żużla stal gorzów vs wrocław ulgowy 25zł i normalny35zł dolna trybuna chyba 3 rząd na prostej cena 2 biletów 60 zł ja sprzedam za 50zł
Dopisano 7 wrz 2014, 14:36:
Mam do sprzedania bilety na dzisiejszy mecz żużla stal gorzów vs wrocław ulgowy 25zł i normalny35zł dolna trybuna chyba 3 rząd na prostej cena 2 biletów 60 zł ja sprzedam za 50zł
No i dzisiaj nasze spotkanie niestety się nie odbyło
może coś pomyslimy na czwartek wieczorem albo na sobotę wiec piszcie co komu jak pasuje
Nightfallówna
ja mam ten tydzień zawalony do weekendu, cały czas maluję auto.

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Nightfall napisał(a):Bo sie wszyscy wyłamaliIno ja żem został
To już taki standard u Nas
Nightfall napisał(a):Ja proponuję sobote
Ten tydzień mam drugie zmiany z sobotą włącznie na dzień dzisiejszy.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Ja mam na pokladzie komplet raczej ale coś mayki wspominał ze ma miejsce bo chyba póki co jada we dwójkę o ile nic nie uległo zmianie.
Dopisano 9 wrz 2014, 22:21:
Iron dogadaj z przemkiem żebyście razem przyjechali do Gorzowa i możesz jechać ze mna bo mam dla ciebie miejsce.bedzie komplet
Dopisano 9 wrz 2014, 22:21:
Iron dogadaj z przemkiem żebyście razem przyjechali do Gorzowa i możesz jechać ze mna bo mam dla ciebie miejsce.bedzie komplet
Nightfallówna
Dobra to kto by się pisał na jutrzejszego spota i gdzie Gorzów czy Barlinek i na którą godzinę ewentualnie
Nightfallówna
będę jutro w Gorzowie ^^ ale niestety nie Madzią... ale będę
koło 13 – chętni na spotkanie ze Zdravkiem? 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Nie wiem czy się wyspie do 13 bo wrócę z pracy.
jak to jest- prędzej szczecin lub poznań się spotka w Gorzowie niż nasi klubowicze ze sobą 
Nightfallówna