A teraz ci bardziej nerwowi biorą pod tabletce i spokojnej nocy
Za literufki odpowiada Tapatalk.
www.mazdaspeed.pl
Marko napisał(a):ale dziś przyzwoity standard jest taki, że jak kupujesz auto za blisko 100tys. to masz prawo oczekiwać, że 8-10 lat żadnych tego rodzaju problemów nie będzie.
artur1313 napisał(a):otrzymałem odpowiedź, że niestety będzie, Mazda może zakwestionować usługi gwarancyjne.
czarmi napisał(a):od września w Antwerpii zabezpieczają dodatkowo antykorozyjnie przybyłe drogą morską Mazdy 3 BM.
artur1313 napisał(a):I dlatego dziwi mnie stanowisko serwisu Odyssey w tej materii. Powinni popierać tego typu działania, które jest korzystne dla kondycji auta.
czarmi napisał(a):artur1313 napisał(a):otrzymałem odpowiedź, że niestety będzie, Mazda może zakwestionować usługi gwarancyjne.
...a czy Mazda w takim razie nie kwestionuje zabezpieczenia lakieru powłoką kwarcową, jeśli kwestionuje zabezpieczenie antykorozyjne![]()
Rozmawiając telefonicznie z przedstawicielem Mazdy Polska zostałem poinformowany, że od września w Antwerpii zabezpieczają dodatkowo antykorozyjnie przybyłe drogą morską Mazdy 3 BM. To tak na marginesie
flazx napisał(a):Czy mógłbyś podać które ASO jest rekomendowane przez Mazda Polska
pyqpyk napisał(a):A wszystkie opóźnienia ludzi z września są niby spowodowane to dodatkową powłoką antykorozyjną na zawieszenie (tylko na zawieszenie, reszty ponoć nie trzeba dodatkowo zabezpieczac)
artur1313 napisał(a): Z ciekawości podjechałem do sprzedawcy auta z pytaniem, czy czynność ta nie będzie problemem odnośnie gwarancji i otrzymałem odpowiedź, że niestety będzie, Mazda może zakwestionować usługi gwarancyjne.
artur1313 napisał(a):Poinformowano mnie, że o ile powłoka antykorozyjna będzie nałożona profesjonalnie i na te elementy, na które powinna (nie będą pochlapane części, które nie powinny być, lakier itd.) to problemu nie będzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości